Τίμησε τον Νίκο Σιακόλα το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο

Το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο, που εδρεύει στο Παρίσι, - Εθνική Επιτροπή Κύπρου (ΔΕΕ) τίμησε τον κ. Νίκο Κ. Σιακόλα σε σεμνή τελετή, παρουσία μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του ΔΕΕ και εκπροσώπων του ΚΕΒΕ και του Ομίλου Σιακόλα, αναγνωρίζοντας τη συμβολή του στο επιχειρείν και στην κυπριακή οικονομία γενικότερα.

Στο βιβλίο «Νίκος Κ. Σιακόλας, Αφηγήσεις, Εμπειρίες, Διδάγματα» που εκδόθηκε και κυκλοφόρησε πρόσφατα, ο κ. Σιακόλας αναφέρεται και σε έκδοση του ΔΕΕ, χαρακτηρίζοντάς την ως ένα από τα πιο σημαντικά βιβλία που βοήθησαν στην επαγγελματική του πορεία, κυρίως στον τομέα των εξαγωγών προς τρίτες χώρες. Για το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και κατ’ επέκταση το ΚΕΒΕ αυτό δεν αποτελεί έκπληξη. Η μεγάλη σειρά βιβλίων του ΔΕΕ αποτελεί αναπόσπαστο εργαλείο για τις διεθνείς εμπορικές συνεργασίες και καθοδηγεί το διεθνές εμπόριο για να λειτουργεί απρόσκοπτα.

 

Το όνομα Νίκος Σιακόλας είναι πλέον συνώνυμο με την επιχειρηματική επιτυχία. Διαχρονικά, μέσω ακατάπαυστης δουλειάς, κατάφερε δημιουργώντας καινοτόμες υποδομές να συμβάλει ώστε η κυπριακή οικονομία να λειτουργεί πιο αποτελεσματικά σε πολλούς σημαντικούς τομείς. Το γεγονός ότι ο κ. Σιακόλας επέλεξε να ορίσει το βιβλίο του ΔΕΕ ως ένα από τα πιο σημαντικά βοηθήματα που έχει συμβάλει στην επιχειρηματική του ανέλιξη, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο.

Αποδεχόμενος τη διεθνή αυτή Τιμητική Διάκριση ο κ. Νίκος Κ. Σιακόλας ευχαρίστησε το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο και τόνισε τη διαχρονική συνεργασία του με το ΔΕΕ και το ΚΕΒΕ. Αναφερόμενος στην έκδοση του ΔΕΕ που δημοσιεύει στο βιβλίο του εισηγούμενος σε νέους επιχειρηματίες να την αποκτήσουν και να τη διαβάσουν, τόνισε ότι οι γνώσεις και η ωφέλεια που αποκόμισε από τη συγκεκριμένη έκδοση ήταν όντως πολύ σημαντική και ιδιαίτερα χρήσιμη στην επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Στην τελετή απονομής της τιμητικής διάκρισης «Lifetime Achievement Award» παρευρέθηκαν για το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ο κ. Μάνθος Μαυρομμάτης και ο κ. Λάκης Παντελίδης, ο Γενικός Γραμματέας του ΚΕΒΕ κ. Μάριος Τσιακκής, η Εκτελεστική Γραμματέας κα Λία Ριρή και από πλευράς του Ομίλου Σιακόλα οι κ. κ. Δημήτρης Δημητρίου και Χριστάκης Χαραλάμπους.

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame