Η Orb Communications μας συστήνει έναν Κύπριο αναλογικό αστροναύτη

Δελτίο Τύπου  11/10/2022 11:31
Η Orb Communications μας συστήνει έναν Κύπριο αναλογικό αστροναύτη

Η Orb Communications μας συστήνει έναν Κύπριο αναλογικό αστροναύτη

Δελτίο Τύπου  11/10/2022 11:31

Ονομάζεται Εύανδρος Θεοδοσίου, σπουδάζει Μηχανολογία στο Imperial Collage του Λονδίνου και είναι ένας Κύπριος αναλογικός αστροναύτης που πάτησε ψηφιακά το πόδι του στο διάστημα. Όνειρό του: Να γίνει ο πρώτος Κύπριος αστροναύτης.

Με αφορμή τη Διεθνή Εβδομάδα Διαστήματος, που πραγματοποιήθηκε μεταξύ 4 και 10 Οκτωβρίου, η Orb Communications πρωτοτύπησε για ακόμη μία φορά, ταξιδεύοντάς μας στον συναρπαστικό και ακόμη ανεξερεύνητο κόσμο του διαστήματος. Μέσα από μία σειρά reel videos, η ομάδα της Orb Communications βάζει τον Εύανδρο Θεοδοσίου σε θέση οδηγού και με όχημα τα όνειρά του, μας παρουσιάζει την ψηφιακή εμπειρία που είχε στο διάστημα.

Ο νεαρός αναλογικός αστροναύτης της Κύπρου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη φετινή θεματική ενότητα του International Space Week «Βιωσιμότητα και Διάστημα», εξηγώντας πως ο αντίκτυπος της ανάπτυξης του διαστημικού χώρου είναι άμεσος και για τον πλανήτη Γη. Ο ίδιος βλέπει μία ραγδαία ανάπτυξη στην παγκόσμια διαστημική βιομηχανία, απόρροια ίσως και της περιβαλλοντικής κρίσης που βιώνει ο πλανήτης μας. Όπως εξηγεί, πρόκειται για μία βιομηχανία που συνεχώς αλλάζει, εξελίσσεται και προοδεύει, με την αύξηση του αριθμού των διαστημικών τεχνολογιών να συνδράμει παράλληλα και στις προσπάθειες να καταστεί η Γη πιο βιώσιμη και καλύτερη για τους κατοίκους της.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη του Εύανδρου στα ακόλουθα βίντεο:


 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας