Women in Credit Awards: Υποψήφια η Ειρήνη Κρίγκου, Call Center & Debt Collection Manager της Infocredit Group

Η Infocredit Group ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Ειρήνη Κρίγγου, Debt Collection & Call Centre Manager  προτάθηκε στα Women in Credit Awards, ένα από τα πιο αναγνωρισμένα βραβεία στον πιστωτικό κλάδο, στην κατηγορία "Βusiness Leader of the Year (Non Creditor-Small), μεταξύ άλλων διεθνώς διακεκριμένων επαγγελματιών.

Τα βραβεία διοργανώνονται  από τo Credit Strategy, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης σε θέματα πιστοληπτικού κινδύνου (περιοδικά, portals, συνέδρια) και  αποτελούν τα μόνα βραβεία που αναγνωρίζουν  το έργο εξαιρετικών γυναικών στον κλάδο των πιστωτικών και χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών. Το βραβείο Business Leader of the Year τιμά τις γυναίκες που έχουν αποδείξει τις ηγετικές τους ικανότητες, μέσα από την επαγγελματική τους πορεία σε όλα τα επίπεδα, συμπεριλαμβανομένων θεμάτων στρατηγικής, διαδικασιών, επικοινωνίας όπως αυτά διαφαίνονται  από τα αποτελέσματα στην εταιρεία για την οποία εργάζονται.

Η Ειρήνη Κρίγγου είναι μια καταξιωμένη, αφοσιωμένη επαγγελματίας με περισσότερα από 15 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο του πιστωτικού κινδύνου. Από τα αρχικά στάδια της καριέρας της, έχει ασχοληθεί με την εξυπηρέτηση πελατών που τελικά την οδήγησε να γίνει η διευθύντρια του τμήματος Debt Collection και Call Center της εταιρείας Infocredit με ομάδα πέραν των 25 στελεχών. Η αποφασιστικότητα και οι γνώσεις της στον τομέα την βοήθησαν  να εξελιχτεί και να γίνει ένα απαραίτητο μέλος του εργατικού δυναμικού. Η Ειρήνη ξεχωρίζει για τον επαγγελματισμό, την υπομονή, την αποφασιστικότητα της αλλα κυρίως για τον τρόπο που συνεργάζεται με την ομάδα της, θέτοντας ως βασικό παράγοντα την επικοινωνία.

Η Ειρήνη Κρίγγου ανέφερε για την υποψηφιότητά  της: "Αυτή η διάκριση κάνει την ομάδα μου και εμένα πολύ περήφανους. Είναι πραγματικά τιμή μου να προκριθώ στα Women in Credit Awards μεταξύ άλλων ισχυρών και ταλαντούχων γυναικών. Τα τελευταία χρόνια ήταν πολύ δύσκολα για όλους μας και είναι προνόμιο να βλέπουμε ότι το έργο μας αναγνωρίζεται σε διεθνές επίπεδο''.

Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στο Brewery στο Λονδίνο.

Περισσότερες πληροφορίες για την επίσκεψη στα βραβεία: www.creditstrategy.co.uk/women-in-credit-awards

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον όμιλο Infocredit, επισκεφθείτε www.infocreditgroup.com ή επικοινωνήστε μαζί μας στο 22 398 000 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση info@infocreditgroup.com.


Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων. H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά.

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα