Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευσή του, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Την προεδρία του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αθανασίου (Epic). Αντιπρόεδρος ανέλαβε η Αιμιλία Ορφανίδου (Universal Life), Γραμματέας η Τίνα Γαβριηλίδου (IPH) και Ταμίας η Μελίνα Σκορδέλλη (Metro). Μέλη του ΔΣ είναι επίσης οι: Σάββας Κούννος (Τράπεζα Κύπρου), Σωτηρούλλα Σωτηρίου (Χαραλαμπίδης Κρίστης), Δανάη Νικολάου (Cyta), Μαρία Οδυσσέως (KEAN) και Σοφία Τσενέ (Ζορπάς).

Ο Λευτέρης Αθανασίου δήλωσε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα που αναλαμβάνω την προεδρία του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου. Ο ΣΔΚ βρίσκεται σε μια φάση εξελίξεων και αλλαγών. Ήδη τα προηγούμενα δύο έτη προχωρήσαμε σε rebranding και δημιουργήσαμε ένα νέο και μοντέρνο website με ενδιαφέρουσες πληροφορίες για μέλη και ευρύτερα. Ζητούμενο στη νέα εποχή του συνδέσμου να είμαστε περισσότερο εξωστρεφείς, να ενισχύσουμε σχέσεις και συνεργασίες με τους εταίρους μας στη διαφημιστική αγορά και να προσφέρουμε στα μέλη μας μέσα από συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση για θέματα που απασχολούν τον κλάδο μας. Οι καιροί που διανύουμε είναι δύσκολοι. Στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να ενισχύσουμε τα μέλη μας και τη δυναμική του marketing και της επικοινωνίας.».

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του συνδέσμου, η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stakeholders. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο contact@cyprusadvertisers.com  

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής