Νέος γενικός διευθυντής στο Amara ο Γιώργος Δασκαλάκης

InBusinessNews  14/07/2022 15:07
Νέος γενικός διευθυντής στο Amara ο Γιώργος Δασκαλάκης

Νέος γενικός διευθυντής στο Amara ο Γιώργος Δασκαλάκης

InBusinessNews  14/07/2022 15:07

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή στο ξενοδοχείο Amara κατέχει πλέον από 1/6/2022 ο Γιώργος Δασκαλάκης, σύμφωνα με ανακοίνωση της Stademos Hotels LTD. 

Όπως αναφέρεται, ο κ. Δασκαλάκης εντάχθηκε στο Amara ως Διευθυντής Ξενοδοχείου και ο ρόλος του έκτοτε επεκτάθηκε για να συμπεριλάβει και καθήκοντα Γενικού Διευθυντή. 

Ο κ. Δασκαλάκης επιστρέφει ουσιαστικά στο Amara, καθώς έξι χρόνια πριν βρισκόταν στο ξενοδοχείο Elysium στην Πάφο. Πριν από αυτό, απέκτησε μεγάλη εμπειρία σε πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο, καθώς και στη Κρήτη.

«Είμαι πρόθυμος να φέρω όλα όσα έμαθα όλα αυτά τα χρόνια της εμπειρίας μου στο Amara», δηλώνει, «και να συνεχίσω τη σπουδαία δουλειά που έχει γίνει για να καθιερωθεί το ξενοδοχείο ως ένα από τα καλύτερα στο νησί, με κορυφαία ποιότητα. υπηρεσία που αξίζει το όνομά της».

Ο Γιώργος θα είναι στο τιμόνι της καθημερινής λειτουργίας του Amara, επιβλέποντας όλες τις καθημερινές λειτουργίες του ξενοδοχείου, από τις σχέσεις με τους πελάτες μέχρι τη ρεσεψιόν και την υπηρεσία καθαριότητας, προκειμένου να εγγυηθεί ότι οι επισκέπτες απολαμβάνουν μια εξαιρετική εμπειρία καθ' όλη τη διάρκεια της διαμονής τους.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας