Ο Νικόλας Σιακόλας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Theramir

  21/06/2022 09:01
Ο Νικόλας Σιακόλας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Theramir

Ο Νικόλας Σιακόλας στο Διοικητικό Συμβούλιο της Theramir

  21/06/2022 09:01

Τον διορισμό του Νικόλα Σιακόλα στο διοικητικό της συμβούλιο ανακοίνωσε η Theramir Limited.

Ο κ. Σιακόλας, ένας από τους πρώτους επενδυτές στη Theramir και έμπειρο στέλεχος της επιχειρηματικής κοινότητας, διαθέτει σημαντική εμπειρία και εξαιρετικές προοπτικές στην στήριξη νέων εταιρειών να ευδοκιμήσουν και να πετύχουν. 

Ως διευθυντής στον Όμιλο Εταιρειών CNS έχει υπηρετήσει σε διάφορα πόστα και έχει αναλάβει τη διαχείριση πολλών έργων για τον όμιλο σε διάφορους τομείς της οικονομίας. 

Μέχρι το 2020, ήταν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cablenet Communications Systems plc, όπου έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επέκταση της start-up από έναν μικρό πάροχο καλωδιακής τηλεόρασης το 2006 σε έναν εξαιρετικά επιτυχημένο πάροχο τηλεπικοινωνιών σήμερα.

Στη Theramir, ο κ. Σιακόλας θα εφαρμόσει τις αναλυτικές του δεξιότητες και τη μοναδική του γνώση για να βοηθήσει τη βιοτεχνολογία του καρκίνου να χαράξει ένα νέο στρατηγικό σχέδιο ανάπτυξης, καθώς επιδιώκει να συνεργαστεί με καθιερωμένους παίκτες στον φαρμακευτικό τομέα για την περαιτέρω ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση των πρωτοποριακών θεραπευτικών τεχνολογιών που βασίζονται στο microRNA.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που είμαι επίσημα μέλος της ομάδας Theramir», είπε ο κ. Σιακόλας. Η «Theramir είναι μια μοναδική περίπτωση όπου η καινοτομία θα αλλάξει δραστικά προς το καλύτερο, τις ζωές εκατομμυρίων ανθρώπων που πάσχουν από καρκίνο. Η ευκαιρία να έχω ενεργό ρόλο στην εταιρεία και να μπορώ να βοηθήσω στην υλοποίηση του έργου προς όφελος ολόκληρης της ανθρωπότητας, μου δίνει τεράστια ώθηση και ικανοποίηση».


Σχετικά με την Theramir Limited
Η Theramir συγκεντρώνει μια ομάδα επιχειρηματιών βιοτεχνολογίας με σημαντική εξειδίκευση στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και εμπορευματοποίηση καινοτόμων θεραπειών για τον καρκίνο. Η εταιρεία επικεντρώνεται στην ανάπτυξη θεραπευτικών παραγόντων με βάση τα βλαστοκύτταρα και το microRNA και στοχεύει να αξιοποιήσει πλήρως τις δυνατότητες της αποκλειστικής τεχνολογίας της, μέσω εμπορικών συνεργασιών και συμφωνιών αδειοδότησης με συνεργάτες της φαρμακευτικής βιομηχανίας, προς όφελος των ασθενών παγκοσμίως.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας