Από την PHC στην Coca-Cola HBC η Μελίνα Λιμνάτη

InBusinessNews  17/06/2022 06:50
Από την PHC στην Coca-Cola HBC η Μελίνα Λιμνάτη

Από την PHC στην Coca-Cola HBC η Μελίνα Λιμνάτη

InBusinessNews  17/06/2022 06:50

Νέα καθήκοντα στην Coca-Cola HBC ανέλαβε πρόσφατα η Μελίνα Λιμνάτη, μετά από σχεδόν έξι χρόνια σε θέσεις κλειδιά του τμήματος μάρκετινγκ στην PHC Franchised Restaurants Public Ltd.

Συγκεκριμένα, αλλάζοντας σταθμό στην επαγγελματική της πορεία, η Μελίνα Λιμνάτη, εντάχθηκε στο δυναμικό της Coca-Cola HBC ως Corporate Affairs & Sustainibility Manager.

Μιλώντας στο InBusinessNews, η κ. Λιμνάτη δήλωσε έτοιμη για τα νέα της καθήκοντα και στο να συμβάλει στην ενδυνάμωση του θετικού αποτυπώματος της Coca Cola HBC Κύπρου.

«Η συμμετοχή σε μια πολυεθνική εταιρεία, με το εκτόπισμα της The Coca-Cola Company, αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για κάθε επαγγελματία. Η ένταξή μου στην Coca-Cola HBC, είναι κάτι που με τιμά ιδιαιτέρως.

Διαβάστε ακόμα: 

Οι ξένοι επενδυτές στη σέντρα… Γκολ ή αυτογκόλ για τις ομάδες; 

Αντέχουν να βγάλουν και το 2022 οι επιχειρήσεις στον τουριστικό κλάδο 

Είμαι ενθουσιασμένη, που αποτελώ μέρος του ανθρώπινου δυναμικού της Coca Cola HBC Κύπρου, από τη θέση της Corporate Affairs & Sustainability Manager.

Την ίδια στιγμή, με αίσθημα ευθύνης και γεμάτη ενέργεια, είμαι έτοιμη να συμβάλω καθοριστικά στην ενδυνάμωση του θετικού αποτυπώματος της εταιρείας, μέσα από περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις», ανέφερε σχετικά.

Η κ. Λιμνάτη διαθέτει πέραν των δέκα χρόνων εμπειρίας στον τομέα του μάρκετινγκ και του project management.

Με πτυχίο στην Διοίκηση Επιχειρήσεων και μεταπτυχιακό Ευρωπαϊκής Δημοσιογραφίας, ειδικεύεται στον στρατηγικό σχεδιασμό μάρκετινγκ των brands, στις τακτικές των πωλήσεων και επικοινωνίας και στις δημόσιες σχέσεις.

Στην PHC Franchised Restaurants Public Ltd είχε ηγηθεί της στρατηγικής των πιο γνωστών QSR brands, αφού διετέλεσε τα τελευταία χρόνια marketing manager των KFC και Taco Bell και μετέπειτα senior marketing manager και marketing director της Pizza Hut και των KFC.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας