Ο Στέλιος Κυριακίδης νέος συνέταιρος στην Deloitte

InBusinessNews  08/06/2022 10:10
Ο Στέλιος Κυριακίδης νέος συνέταιρος στην Deloitte

Ο Στέλιος Κυριακίδης νέος συνέταιρος στην Deloitte

InBusinessNews  08/06/2022 10:10

Μεγαλώνει η ομάδα συνεταίρων στη Deloitte Κύπρου με τον Στέλιο Κυριακίδη να αναλαμβάνει από την 1η Ιουνίου 2022, ως νέος Συνέταιρος στο Τμήμα Ελεγκτικών Υπηρεσιών.

Ο κ. Κυριακίδης διαθέτει εμπειρία 14 ετών. Άρχισε την καριέρα του το 2008 στη Deloitte Ηνωμένου Βασιλείου, και το 2013 εντάχθηκε στην ομάδα της Deloitte Κύπρου. Κατά τη διάρκεια της καριέρας του επικεντρώθηκε στην παροχή ελεγκτικών και άλλων συμβουλευτικών υπηρεσιών σε τραπεζικούς οργανισμούς και χρηματοοικονομικά ιδρύματα, με δραστηριότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Είναι κάτοχος πτυχίου B.Sc (με διάκριση) από το London School of Economics and Political Science (LSE) στον κλάδο Accounting & Finance. Είναι μέλος του Institute of Chartered Accountants in England and Wales (ICAEW) και μέλος του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Επίσης από το 2021, έχει αναλάβει καθήκοντα ως Αναπληρωτής Επικεφαλής της Deloitte Private για τον κλάδο Audit & Assurance στη Μέση Ανατολή.

Ο  Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Deloitte Κύπρου, κ. Πιερής Μάρκου, συνεχάρη τον κ. Κυριακίδη για την ανάληψη των νέων καθηκόντων του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στο έργο του. «Η προαγωγή του Στέλιου σε Συνέταιρο αποτελεί αναγνώριση της προσφοράς του και των ηγετικών του ικανοτήτων στη δημιουργία δυνατών σχέσεων με πελάτες του γραφείου. Είμαστε ενθουσιασμένοι για τα επόμενα του βήματα.»

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας