Στη RedWolf οι Παναγιώτης Παπαχατζής και Γωγώ Αλεξανδρινού

Με νέες σύγχρονες υπηρεσίες 360° επικοινωνίας και διαφήμισης, σημαντικές προσθήκες σε ανθρώπινο δυναμικό και την ίδια φιλοσοφία που θέτει ως κεντρικό άξονα τον πελάτη και τα μετρήσιμα αποτελέσματα, η RedWolf εισέρχεται σε μια νέα εποχή.

Την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας αναλαμβάνει ο Παναγιώτης Παπαχατζής, στέλεχος με 15ετη εμπειρία στον χώρο της επικοινωνίας και της διαφήμισης.

Το τμήμα των Public Affairs αναλαμβάνει η Γωγώ Αλεξανδρινού με μεγάλη εμπειρία στον χώρο της τηλεόρασης και της επικοινωνίας, ενώ σε Group Account Director αναβαθμίστηκε η Μαρία Χριστοδούλου, η οποία βρίσκεται στη Red Wolf από την πρώτη ημέρα ίδρυσης της.

Ο Managing Director της Redwolf, Κωνσταντίνος Ντάλτας δήλωσε, «Καλωσορίζω στην εταιρεία τον Παναγιώτη και τη Γωγώ, δύο έμπειρα στελέχη της αγοράς που είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσουν τις αρχές και τη φιλοσοφία μας, αναβαθμίζοντας το κομμάτι υπηρεσιών που προσφέρουμε στους συνεργάτες μας.

Μπαίνοντας στον 6ο χρόνο ζωής της, η Red Wolf έχει εφαρμόσει ένα σύγχρονο μοντέλο λειτουργίας βασιζόμενη στις ανάγκες του σήμερα αλλά και τις προκλήσεις του αύριο».

Η Redwolf PR & Advertising Agency ((https://www.redwolf.com.cy/) ) διαθέτει τρία γραφεία σε Κύπρο και Ελλάδα με 20 άτομα προσωπικό και την έχουν εμπιστευθεί μερικά από τα σημαντικότερα brands Κύπρου, Ελλάδας και διεθνή, για υπηρεσίες PR, Διαφήμισης, Event Management, Public Affairs, Crisis and Online Perception Management, Digital Performance Αdvertising και Media Buying.

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame