Ο Πέτρος Ριαλάς νέος CEO της Totalserve

InBusinessNews  14/10/2021 19:05
Ο Πέτρος Ριαλάς νέος CEO της Totalserve

Ο Πέτρος Ριαλάς νέος CEO της Totalserve

InBusinessNews  14/10/2021 19:05

Ο βραβευμένος όμιλος παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών Totalserve, που εδρεύει στη Λεμεσό, γιορτάζει σε λίγους μήνες τα 50 χρόνια λειτουργίας του.

Με εφαλτήριο το σημαντικό αυτό ορόσημο, καθώς και στο πλαίσιο των διάφορων ενεργειών και δράσεων του υφιστάμενου επιχειρησιακού μετασχηματισμού της, η Totalserve προτίθεται να προβεί σε σημαντικές ανακοινώσεις και σχέδια για το μέλλον.


Αυτά περιλαμβάνουν στρατηγικές και οργανωτικές αλλαγές, σημαντικές τεχνολογικές αναβαθμίσεις και ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στην ανάπτυξη του δυναμικού προσωπικού της.

Σαν πρώτο βήμα, η Διεύθυνση της Totalserve Management Limited ανακοινώνει με αίσθημα ευθύνης και ικανοποίησης τον διορισμό του Πέτρου Ριαλά ως τον νέο εκτελεστικό διευθυντή της, με ισχύ από την 1η Οκτωβρίου 2021.

Ο Πέτρος Ριαλάς έχει πολύχρονη και ευρεία εμπειρία στον διεθνή φορολογικό προγραμματισμό, σε Κυπριακά φορολογικά θέματα καθώς και σε θέματα εταιρικών υπηρεσιών και καταπιστευμάτων (trusts).

Αφού είχε εργαστεί για δύο χρόνια σε ελεγκτικό οίκο στο Λονδίνο και πέντε χρόνια στο φορολογικό τμήμα μεγάλου οίκου (Big Four) στη Λευκωσία, το 2008 εντάχθηκε στην Totalserve Management Limited, και στα χρόνια που ακολούθησαν είχε διακριθεί και προαχθεί ως ένας εκ των Διευθυντών καθώς και ως ο Επικεφαλής του Φορολογικού Τμήματος.

Η εμπειρία και οι γνώσεις του καλύπτουν θέματα συναφή με εταιρικές και άλλες σχετικές υπηρεσίες, κυρίως προς ξένους πελάτες. Μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνουν εταιρικές αναδιαρθρώσεις, αναδιοργανώσεις, φορολογικό προγραμματισμό, διαχείριση επιχειρήσεων, στρατηγική ανάπτυξη, προώθηση υπηρεσιών, επικοινωνία και μάρκετινγκ.

Διαχρονικά, μέσα από ομιλίες και παρουσιάσεις σε διεθνή σεμινάρια, φόρουμ καθώς και μέσω σχετικών επαγγελματικής φύσεως άρθρων σε διάφορα γνωστά μέσα ανά τον κόσμο, ο Πέτρος Ριαλάς συνέβαλε σημαντικά στην προώθηση της Κύπρου ως διεθνές επιχειρηματικό κέντρο για ξένους επενδυτές.

Ο Πέτρος φέρει τον τίτλο του  Fellow Chartered Certified Accountant. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο του Μάντσεστερ με Πτυχίο Οικονομικών και Κοινωνικών Σπουδών και μετέπειτα πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο City University του Λονδίνου επικεντρώνοντας την εκπαίδευση του στην Ανάλυση και τον Σχεδιασμό Επιχειρηματικών Συστημάτων. Ο Πέτρος διετέλεσε επίσης μέλος του Society of Trust and Estate Practitioners (STEP), του International Tax Planning Association (ITPA) και υπηρέτησε για 4 χρόνια ως μέλος της Φορολογικής Επιτροπής του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ).

Με αφορμή την 50ή επέτειο του ομίλου, η Totalserve σχεδιάζει και θα διοργανώσει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων εντός του 2022, καθώς και συνέδρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις τόσο στην Ευρώπη όσο και σε άλλα μέρη του κόσμου. Επιπλέον, η εταιρεία σχεδιάζει να αποκαλύψει και να λανσάρει επίσημα το νέο της ανανεωμένο και πιο δυναμικό ‘brand look’, που θα αναπαριστά και μια αισθητική έκφραση του σημαντικού ορόσημου της 50ής επετείου της.  

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας