Η Γεωργία Θρασουβούλου στο CIM -The Cyprus Business School

InBusinessNews  14/09/2021 12:11
Η Γεωργία Θρασουβούλου στο CIM -The Cyprus Business School

Η Γεωργία Θρασουβούλου στο CIM -The Cyprus Business School

InBusinessNews  14/09/2021 12:11

Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 43 χρόνια, έχει προχωρήσει σε πρόσληψη της Δρ. Γεωργίας Θρασουβούλου σαν «Director of Student Affairs & HR» από 20η Σεπτεμβρίου 2021.

Η Δρ. Γεωργία Θρασυβούλου σπούδασε στο τμήμα Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και συνέχισε τις σπουδές της στην Εργασιακή Ψυχολογία σε μεταπτυχιακό επίπεδο στο University of Leeds. Είναι κάτοχος διδακτορικού διπλώματος στην Εργασιακή Ψυχολογία και κατέχει άδεια άσκησης επαγγέλματος Εργασιακής Ψυχολόγου. Έχει εργαστεί ως επαγγελματίας Εργασιακή Ψυχολόγος σε συναφή θέσεις σε οργανισμούς σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Σε ακαδημαϊκό επίπεδο έχει διατελέσει διδάσκουσα στη βαθμίδα του επισκέπτη λέκτορα σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο στο Leeds Trinity University. Έχει εργαστεί επίσης ως ειδικός Επιστήμονας στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και ως Υπεύθυνη Προγραμμάτων σε μεταπτυχιακό επίπεδο σε εξ αποστάσεως προγράμματα στο University of South Wales και στο University of East London. Έχει συμμετάσχει σε σημαντικό αριθμό διεθνών συνεδρίων όπου έχει παρουσιάσει το ερευνητικό της έργο.

Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα καλύπτουν εργασιακά ζητήματα που αφορούν στην εντατικοποίηση της εργασίας στο σύγχρονο εργασιακό περιβάλλον. Μελέτησε κυρίως τους τρόπους εξομάλυνσης των απαιτητικών συνθηκών εργασίας στους οργανισμούς και την αύξηση εργασιακής ευεξίας στο προσωπικό τους, προτείνοντας την εισαγωγή ευέλικτων πρακτικών εργασίας και του “job crafting”. Ασχολείται ενεργά με την διοργάνωση συνέδριων και εκπόνηση ερευνών ως Μεταδιδακτορικό μέλος του Cyprus Centre for Business Research στο CIM.

Η ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας