Τρεις νέοι συνέταιροι στην Harris Kyriakides

InBusinessNews  13/09/2021 14:54
Τρεις νέοι συνέταιροι στην Harris Kyriakides

Τρεις νέοι συνέταιροι στην Harris Kyriakides

InBusinessNews  13/09/2021 14:54

Η Harris Kyriakides ανακοινώνει 3 νέους συνέταιρους στην εταιρεία από την 1η Σεπτεμβρίου  2021. Νέοι συνέταιροι γίνονται οι Άντρια Νιούτον, Ελένη Νεοπτολέμου και Ιωάννα Λεωνίδου.  

Η Άντρεα Νιούτον είναι μέλος του Τμήματος Ακίνητης Ιδιοκτησίας, Εμπορικού και Εργατικού Δικαίου της Harris Kyriakides. Ειδικεύεται σε αγοραπωλησίες και μισθώσεις ακινήτων, εξαγορές μετοχών εταιρειών ειδικού σκοπού, στη δημιουργία κοινοπραξιών και άλλων εταιρικών δομών, ενδοεταιρικές περιουσιακές διάφορες, την κατάρτιση και διαπραγμάτευση συμβάσεων εργοδότησης καθώς και εμπορικών συμφωνιών όπως διεθνείς συμφωνίες άδειας χρήσης, παροχής υπηρεσιών και franchise μεταξύ άλλων. Η Αντρέα παρέχει συμβουλές σε μεγάλα έργα ανάπτυξης και ιδιαίτερα στον τομέα του τουρισμού, εστίασης και εμπορικών κέντρων. Διαθέτει επίσης σημαντική εμπειρία στους τομείς της ενέργειας και της ναυτιλίας καθώς έχει εργαστεί σε διεθνή εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου. Είναι απόφοιτος του University of Birmingham και μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2018.

Η Ελένη Νεοπτολέμου είναι μέλος του Εμπορικού Δικαστηριακού Τμήματος της Harris Kyriakides. Ειδικεύεται στους τομείς της ενέργειας (oil and gas), διοικητικό δίκαιο, διαδικασίες δημοσίων προσφορών, σύνταξη συμφωνιών και συμβάσεων και ζητήματα προστασίας προσωπικών δεδομένων. Διαθέτει εμπειρία στο χειρισμό δικαστηριακών υποθέσεων διαφόρων δικαιοδοσιών καθώς επίσης και ενώπιον της Αναθεωρητικής Αρχής Προσφορών, του Εφόρου Εμπορικών Σημάτων και άλλων διοικητικών αρχών. Παρέχει νομικές συμβουλές και γνωματεύσεις σχετικά με τους ανωτέρω τομείς, για συμβατικά και εταιρικά ζητήματα, σε αγοραπωλησίες μετοχών, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας. Έχει διοριστεί ως Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων σε διάφορα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου και ιδιωτικές εταιρείες. Η Ελένη είναι απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κατέχει μεταπτυχιακό από το University of Central Lancashire και μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2016.

Η Ιωάννα Λεωνίδου εργάζεται στο Τμήμα Ασφαλιστικού Δικαίου και Προσωπικών Ζημιών της Harris Kyriakides από το 2015. Διαθέτει εμπειρία στο χειρισμό δικαστηριακών (αστικής και ποινικής δικαιοδοσίας) και εξωδικαστηριακών υποθέσεων τροχαίων και εργατικών ατυχημάτων, ιατρικής αμέλειας, επαγγελματικής αμέλειας, ευθύνης κατόχων ακίνητης ιδιοκτησίας και παράβασης ασφαλιστήριων συμβολαίων, τόσο εκ μέρους φυσικών προσώπων όσο και ασφαλιστικών εταιρειών. Περαιτέρω παρέχει σε ασφαλιστικές εταιρείες νομικές συμβουλές και γνωματεύσεις σε σχέση με ζητήματα ασφαλιστικού δικαίου, εξωδικαστικής επίλυσης διαφορών ενώ παράλληλα παρέχει καθοδήγηση στη σύνταξη ασφαλιστήριων συμβολαίων. Η Ιωάννα αποφοίτησε από τη Νομική Σχολή του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το 2015 και είναι μέλος του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου από το 2016.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας