Ο Γιώργος Πεγιάζης νέος CEO της αλυσίδας THE HUB CAFE

  20/08/2021 14:41
Ο Γιώργος Πεγιάζης νέος CEO της αλυσίδας THE HUB CAFE

Ο Γιώργος Πεγιάζης νέος CEO της αλυσίδας THE HUB CAFE

  20/08/2021 14:41

Ο Γιώργος Πεγιάζης ανέλαβε τα ηνία της κυπριακής αλυσίδας ΤHE HUB CAFÉ!

Ο νέος CEO έχει διακριθεί επάξια στην δεκαετή του εμπειρία στον τομέα του τουρισμού και των πωλήσεων μέσα από τα καθήκοντα του και την προσφορά του στην ξενοδοχειακή και επισιτιστική βιομηχανία.

Η καινούργια ιδιοκτησία της βραβευμένης Κυπριακής αλυσίδας οργανικού καφέ, επενδύει στις γνώσεις, την εμπειρία και το όραμα του Γιώργου Πεγιάζη θέτοντας σε άμεση δράση το πλάνο επέκτασης του concept των ΤHE HUB CAFÉ, τόσο στην Κύπρο όσο και στο εξωτερικό.  

Παράλληλα, ο Αντρέας Χούτρης συνεχίζει στα καθήκοντα του ως Operations Director. Με την μεγάλη του εμπειρία και την εκτενή γνώση του κλάδου, ο Αντρέας θα συνεχίσει να προσφέρει στην ανοδική πορεία των ΤHE HUB CAFÉ.

 

koutris

Το ΤHE HUB CAFÉ έχει ξεχωρίσει για τον οργανικό καφέ και τα βιολογικά του προϊόντα αλλά και τον ανθρωποκεντρικό του χαρακτήρα. Είναι ένα σύγχρονο μοντέλο franchise, που ξεκίνησε το 2017 με το άνοιγμα του πρώτου της καταστήματος στην Λεωφόρο Μακαρίου στη Λεμεσό και απαριθμεί σήμερα πέντε καταστήματα στη Λεμεσό, ενώ πολύ σύντομα θα επεκταθεί και στην Λάρνακα στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Larnaca Metropolis Mall.

hublogo

 «Το όραμά μας βρίσκεται σε απόλυτη αρμονία με την ηθική μας υποχρέωση απέναντι στους καταναλωτές του καφέ και το περιβάλλον» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της αλυσίδας εξηγώντας ότι πάνω απ’ όλα στοχεύουν στην υψηλή ποιότητα οργανικού καφέ, υπηρεσιών και υγιεινής ζωής.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας