Το who is who της νέας προέδρου του Δ.Σ. της ΑΗΚ Δέσποινας Θεοδοσίου

InBusinessNews  23/07/2021 14:16
Το who is who της νέας προέδρου του Δ.Σ. της ΑΗΚ Δέσποινας Θεοδοσίου

Το who is who της νέας προέδρου του Δ.Σ. της ΑΗΚ Δέσποινας Θεοδοσίου

InBusinessNews  23/07/2021 14:16

Στη θέση της προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου διορίστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου. 

Διαβάστε εδώ: 

Αυτά είναι τα νέα Δ.Σ. των Ημικρατικών Οργανισμών

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου είναι joint CEO του Ομίλου TOTOTHEO MARITIME, παγκόσμιου παρόχου δορυφορικών, ψηφιακών και τεχνικών υπηρεσιών με ειδίκευση στο τομέα της ναυτιλίας.

Είναι Πρόεδρος της WISTA International από τον Οκτώβριο του 2017, ενός διεθνούς οργανισμού που βρίσκεται σε 53 χώρες. Είχε σημαντικό ρόλο στην επιτυχία της WISTA να λάβει συμβουλευτική θέση στον Διεθνή Ναυτιλιακό Οργανισμό (IMO), που έχει ως αρμοδιότητα την δημιουργία κανονιστικών πλαισίων για την ασφάλεια, τη ναυσιπλοΐα και τις περιβαλλοντικές επιδόσεις της ναυτιλίας.

Είναι μέλος σε διάφορα διοικητικά συμβούλια όπως του Κυπριακού Ναυτιλιακού Επιμελητηρίου, της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων Κύπρου (ΟΕΒ), του Invest Cyprus, του Cyprus Maritime Academy, της Στρατηγικής Επιτροπής του Crans Montana - Club of Ports και μέλος του Γενικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρείων και ΕΠΕ στην Ελλάδα, καθώς και επικεφαλής της επιτροπής του Συνδέσμου στον τομέα ναυτιλιακών.

Έχει συμπεριληφθεί στη λίστα με τις 100 προσωπικότητες με τη μεγαλύτερη επιρροή στη παγκόσμια ναυτιλία (Top 100 Most Influential people in shipping) από την διεθνή ναυτιλιακή έκδοση Lloyd’s List για τα έτη 2017, 2018 και 2019.

Επίσης, το 2019 έλαβε το βραβείο “International Personality of the Year” στα Lloyd’s List Greek Shipping Awards που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στη Αθήνα. Είναι κάτοχος πτυχίων από το Εθνικό και Καποδιστριακό Αθηνών, το Copenhagen Business School και το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας