Ο Μιχάλης Οικονόμου νέος CEO του Foody

Δελτίο Τύπου  23/07/2021 13:07
Ο Μιχάλης Οικονόμου νέος CEO του Foody

Ο Μιχάλης Οικονόμου νέος CEO του Foody

Δελτίο Τύπου  23/07/2021 13:07

Το Foody ανακοινώνει ότι ο Μιχάλης Οικονόμου διαδέχεται τον Αργύρη Αργυρού στη θέση του CEO.

Ο Μιχάλης Οικονόμου είναι ο Co-founder του Foody, Director και μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου. Από την ίδρυση του Foody το 2015, έχει κύριο ρόλο στην επιχειρηματική ανάπτυξη της πλατφόρμας.

Ο Founder του Foody, Αργύρης Αργυρού δήλωσε: “Είμαι χαρούμενος που αφήνω μία εξαιρετική ομάδα, για την οποία είμαι πολύ περήφανος. Επίσης είμαι πολύ τυχερός για την στενή συνεργασία που είχα με τον Μιχάλη για σχεδόν 10 χρόνια, και συνεχίζω να είμαι απίστευτα τυχερός που ο Μιχάλης θα ηγηθεί της ομάδας από εδώ και στο εξής.”

Από πλευράς του ο Μιχάλης Οικονόμου ανέφερε: “Αισθάνομαι μεγάλη τιμή και προσήλωση που αναλαμβάνω τη θέση του CEO. Το Foody είναι σε εξαιρετική θέση να συνεχίσει να αναπτύσσεται ραγδαία και να χαράζει νέους δρόμους στο εμπόριο στην Κύπρο.

Έχουμε μία φοβερή ομάδα, με άτομα που δουλεύουν σκληρά για να οδηγήσουν το Foody σε ένα καλύτερο και συναρπαστικό μέλλον. Τόσο όσον αφορά το επιχειρηματικό κομμάτι, όσο και την κουλτούρα που έχουμε αναπτύξει ως ομάδα.”

Όλη η ομάδα του Foody ευχαριστεί τον Αργύρη για όσα έχει προσφέρει και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στο μέλλον. Με την μεγάλη εμπειρία και εκτενή γνώση του κλάδου, ο Μιχάλης θα συνεχίσει να προσφέρει στην ανοδική πορεία του Foody.

Ο Μιχάλης Οικονόμου αναλαμβάνει τη θέση του CEO την 1η Αυγούστου 2021.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας