Ο Άγγελος Λοΐζου στο ΔΣ της Leptos Calypso Hotels

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Leptos Calypso Hotels διορίστηκε ο Άγγελος Λοΐζου, ως Μη Εκτελεστικός - Ανεξάρτητος Σύμβουλος.

Ο Άγγελος Λοΐζου είναι Ορκωτός Λογιστής, Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW). Έχει αφυπηρετήσει από την PwC Κύπρου από τη θέση του COO και της διευθυντικής ομάδας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του στην PwC έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη διαφόρων επαγγελματικών υπηρεσιών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών νομικών και γραμματειακών υπηρεσιών, τοπικών υπηρεσιών συμμόρφωσης και υπηρεσιών Τουρισμού, φιλοξενίας και αναψυχής. Ο ρόλος του στη διαχείριση του Οίκου περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση πληροφορικής και των ακινήτων.

Είναι μέλος και τέως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του διεθνούς Συνδέσμου Συμβούλων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ISHC) και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Κύπρο, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διάφορα θέματα παροχής χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (2014-2018), κατά τη διάρκεια του οποίου ο τουρισμός έχει αυξηθεί κατά 63%.

Είναι ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Calmco, προσφέροντας εταιρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συμμόρφωσης και υπηρετεί ως Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο