Ο Άγγελος Λοΐζου στο ΔΣ της Leptos Calypso Hotels

InBusinessNews  05/05/2021 10:17
Ο Άγγελος Λοΐζου στο ΔΣ της Leptos Calypso Hotels

Ο Άγγελος Λοΐζου στο ΔΣ της Leptos Calypso Hotels

InBusinessNews  05/05/2021 10:17

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Leptos Calypso Hotels διορίστηκε ο Άγγελος Λοΐζου, ως Μη Εκτελεστικός - Ανεξάρτητος Σύμβουλος.

Ο Άγγελος Λοΐζου είναι Ορκωτός Λογιστής, Μέλος του Ινστιτούτου Ορκωτών Λογιστών στην Αγγλία και την Ουαλία (ICAEW). Έχει αφυπηρετήσει από την PwC Κύπρου από τη θέση του COO και της διευθυντικής ομάδας του Διοικητικού Συμβουλίου.

Κατά τη διάρκεια της 30ετούς καριέρας του στην PwC έχει υπηρετήσει σε διάφορες θέσεις και ήταν υπεύθυνος για την ανάπτυξη διαφόρων επαγγελματικών υπηρεσιών της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων εταιρικών νομικών και γραμματειακών υπηρεσιών, τοπικών υπηρεσιών συμμόρφωσης και υπηρεσιών Τουρισμού, φιλοξενίας και αναψυχής. Ο ρόλος του στη διαχείριση του Οίκου περιλάμβανε, μεταξύ άλλων, τη διαχείριση πληροφορικής και των ακινήτων.

Είναι μέλος και τέως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του διεθνούς Συνδέσμου Συμβούλων Τουρισμού και Φιλοξενίας (ISHC) και μέλος του Ινστιτούτου Εγκεκριμένων Λογιστών στην Κύπρο, έχοντας μεγάλη εμπειρία σε διάφορα θέματα παροχής χρηματοοικονομικών συμβούλων.

Έχει διατελέσει Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού (2014-2018), κατά τη διάρκεια του οποίου ο τουρισμός έχει αυξηθεί κατά 63%.

Είναι ιδρυτής του Ομίλου Εταιρειών Calmco, προσφέροντας εταιρικές υπηρεσίες και υπηρεσίες συμμόρφωσης και υπηρετεί ως Διευθυντής και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας