Μάριος Σιακόλας: Αποχωρεί από το πηδάλιο των εταιρειών του Ομίλου

InBusinessNews  05/02/2021 09:47
Μάριος Σιακόλας: Αποχωρεί από το πηδάλιο των εταιρειών του Ομίλου

Μάριος Σιακόλας: Αποχωρεί από το πηδάλιο των εταιρειών του Ομίλου

InBusinessNews  05/02/2021 09:47

Οι δημόσιες Εταιρείες Cyprus Trading Corporation Plc, Ermes Department Stores Plc, Woolworth(Cyprus) Properties Plc και Cyprus Limni Resorts and Golf Courses Plc ανακοινώνουν ότι ο κ. Μάριος Σιακόλας αποχώρησε από τις θέσεις του Εκτελεστικού Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου των Δημόσιων Εταιρειών Cyprus Trading Corporation Plc και Ermes Department Stores Plc, καθώς και από τη θέση Μέλους στα Διοικητικά Συμβούλια όλων των πιο πάνω Δημοσίων Εταιρειών.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Cyprus Trading Corporation Plc και Ermes Department Stores Plc έχουν προβεί στο διορισμό του επί σειρά ετών Ανώτερου Στελέχους του Ομίλου Εταιρειών CTC κ. Δημήτρη Δημητρίου στη θέση του Προέδρου τους. Καθήκοντα Γενικής Διεύθυνσης στην Ermes Department Stores Plc αναλαμβάνει η Εκτελεστική Αντιπρόεδρος κ. Ελένη Σιακόλα, μέχρι την επιλογή και διορισμό Γενικού Διευθυντή. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Cyprus Trading Corporation Plc θα συνεδριάσει σύντομα για να συζητήσει και αποφασίσει το διορισμό CEO.

Διαβάστε ακόμα:

Πωλείται ξενοδοχείο κοντά στο Τρόοδος (photos)

CTC: Ζημιές το 2018 και 2019, κέρδος το 2020

HΕταιρείαWoolworth(Cyprus) Properties Plc ανακοινώνει επίσης  το  διορισμό  του  κ.  Χριστάκη Χαραλάμπους ως Μέλους και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου, εις αντικατάσταση του κ. Δημήτρη Δημητρίου ο οποίος παραμένει Μέλος του Συμβουλίου. Ο Όμιλος CTCεκφράζει προς τον κ. Μάριο Σιακόλα τη βαθιά του εκτίμηση και τις θερμές του ευχαριστίες για τις πολύτιμες προσφερθείσες υπηρεσίες του. Ο κ. Μάριος Σιακόλας θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον Όμιλο μέσω της μητρικής εταιρείας N.K.Shacolas(Holdings)Ltd.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας