Ο Παύλος Χρυσάνθου Διευθυντής Πωλήσεων της Laiko Cosmos Trading Ltd

InBusinessNews  29/01/2021 09:00
Ο Παύλος Χρυσάνθου Διευθυντής Πωλήσεων της Laiko Cosmos Trading Ltd

Ο Παύλος Χρυσάνθου Διευθυντής Πωλήσεων της Laiko Cosmos Trading Ltd

InBusinessNews  29/01/2021 09:00

Με ιδιαίτερη χαρά η Λαϊκό Κόσμος ανακοινώνει ότι από την 1η Ιανουαρίου 2021 ο Παύλος Χρυσάνθου έχει προαχθεί στην θέση του Διευθυντή Πωλήσεων.

Ο Παύλος είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου Κύπρου και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Διοίκηση Επιχειρήσεων ( MBA ), από το Cardiff Business School. 

Ξεκίνησε την καριέρα του από την εταιρεία Malloupas & Papacostas Trading όπου εργάστηκε ως Marketing Executive, ακολούθως στην εταιρεία INC Advertising ως Media Director και στην EVRODINAMIKI Ltd όπου κατείχε την Θέση του Sales & Marketing Manager. 

Από το 2017 μέχρι και σήμερα, βρίσκεται στο δυναμικό της Laiko Cosmos Trading Ltd, αρχικά σαν On Trade Sales Manager ενώ από το 2019 ανέλαβε την θέση του Beverage Channel Manager. 

Ο Παύλος Χρυσάνθου μέσω της τριβής του στις δύο αυτές νευραλγικές θέσεις έχει αποκτήσει άριστη γνώση της αγοράς, των δυσκολιών και των ιδιαιτεροτήτων της. Κατάφερε δε με μεγάλη επιτυχία να αναπτύξει την κατηγορία των Beverages της Λαϊκό Κόσμος.

«Ο Παύλος αναλαμβάνει σε μία δύσκολη περίοδο με πρωτόγνωρες συνθήκες  και προκλήσεις. Είμαστε όμως σίγουροι ότι με την γνώση, την εμπειρία ,την προσωπικότητα και εργατικότητα του  θα πετύχει και θα βοηθήσει την Λαϊκό Κόσμος να συνεχίσει την σταθερή ανάπτυξη της», τονίζει η εταιρεία.

Η Λαϊκό Κόσμος εύχεται στον Παύλο κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας