Πανίκος Γ. Τέκλος: CEO σε ICC Intercertus, Axios και Pen Hill Wealth Advisors

InBusinessNews  08/01/2021 08:51
Πανίκος Γ. Τέκλος: CEO σε ICC Intercertus, Axios και Pen Hill Wealth Advisors

Πανίκος Γ. Τέκλος: CEO σε ICC Intercertus, Axios και Pen Hill Wealth Advisors

InBusinessNews  08/01/2021 08:51
Καθήκοντα Group CEO σε τρείς διαφορετικούς Ομίλους εταιρειών οι οποίοι συσχετίζονται μεταξύ τους ανέλαβε από την 1η Ιανουαρίου ο Πανίκος Τέκλος ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν συνέταιρος στην Deloitte Κύπρου στο Risk Advisory τμήμα καθώς και επικεφαλής των συμβουλευτικών και επενδυτικών υπηρεσιών περιουσιακών στοιχείων (Wealth & Investment Advisory).

Συγκεκριμένα ο κ. Τέκλος ανέλαβε CEO στην ICC Ιntercertus Group η οποία διαθέτει το brand EverFx, στην Axios Group υπό την ευθύνη της οποίας υπάρχουν διάφορα EMIs (Electronic Money Institutions) ενώ παράλληλα διαθέτει ολοκληρωμένα προϊόντα και λύσεις FinTech, καθώς και στην υπό σύσταση Pen Hill Wealth Advisors η οποία θα προσφέρει εξατομικευμένες συμβουλευτικές υπηρεσίες σε family offices της Μέσης Ανατολής.

Ο Πανίκος Τέκλος είναι κάτοχος πτυχίου BSc Οικονομικών από το University College London (UCL) και κάτοχος μεταπτυχιακού MSc Χρηματοοικονομικών και Οικονομικών από το London School of Economics and Political Science (LSE). Είναι επίσης κάτοχος του Certificate in Investments (Securities & Financial Derivatives – Level III) του Institute of Securities and Investments του Η.Β. και κάτοχος του Advanced-level Certificate της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Κύπρου.

Πέραν της πενταετούς θητείας του στη Deloitte, o κ. Τέκλος διαθέτει πολυετή προϋπηρεσία σε υψηλόβαθμες θέσεις σε Διεθνείς Επενδυτικές Τράπεζες και άλλους συμβουλευτικούς οίκους στο Λονδίνο, Νέα Υόρκη, Μέση Ανατολή, Αθήνα και Κύπρο.

Ο κ. Τέκλος κατέχει επίσης την θέση του αντιπροέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου του Cyprus Investment Funds Association (CIFA). 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας