Νέος Marketing Manager του Nicosia Mall ο Σάββας Χριστοδούλου

Νέος Marketing Manager του Nicosia Mall ο Σάββας Χριστοδούλου

Νέος Marketing Manager του Nicosia Mall ο Σάββας Χριστοδούλου

Καθήκοντα ως marketing manager του Nicosia Mall ανέλαβε ο Σάββας Χριστοδούλου από την 1η Σεπτεμβρίου. Με την πρόσληψη αυτή, το Nicosia Mall ολοκληρώνει τις αλλαγές του στη διευθυντική του ομάδα. Νωρίτερα μέσα στη χρονιά είχε προηγηθεί η πρόσληψη του Μάριου Μαλτέζου στη θέση του CFO.

Με προϋπηρεσία στην AC Nielsen και στον Όμιλο Λανίτη και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Μαρίνα Αγίας Νάπας, ο Σάββας Χριστοδούλου διαθέτει μεγάλη εμπειρία στη στρατηγική μάρκετινγκ, το branding και σε μεγάλα lifestyle έργα.

«Οι βασικοί μας στόχοι προκύπτουν από τα ίδια τα δεδομένα του έργου, αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες που επιβάλλουν τα μέτρα covid19», τόνισε.

Και πρόσθεσε: «Με γνώμονα λοιπόν, πρώτιστα τη διασφάλιση και εφαρμογή όλων των μέτρων υγιεινής και ασφάλειας μέσα στους χώρους του Nicosia Mall, η δική μας δουλειά είναι να αναδείξουμε τις υπηρεσίες που προσφέρει το Mall, να κάνουμε νέες προτάσεις σε σχέση με τα events που οργανώνουμε ή φιλοξενούμε στον χώρο και να δώσουμε μια ολοκληρωμένη πρόταση ψυχαγωγίας και lifestyle, ξεκινώντας από το shopping, τους χώρους εστίασής μας, τους κινηματογράφους, τα παιχνίδια, αλλά και όσα μπορεί κάποιος να δει και να ζήσει εδώ».

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας