Οι διακοπές του Στέλιου Χατζηιωάννου στις Σπέτσες και η βάπτιση της κόρης του

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου δίνει τον σκληρό επιχειρηματικό του αγώνα για να σώσει την αεροπορική εταιρεία που ο ίδιος ίδρυσε, την easyJet, από την οικονομική καταστροφή λόγω της συμφωνίας με την Airbus για την αγορά των 107 αεροσκαφών. Συμφωνία την οποία δεν έχει κάνει ο ίδιος, και θέλει να ακυρώσει προσφέροντας αμοιβή έως 5 εκατομμυρίων λιρών Αγγλίας σε όποιον παράσχει χρήσιμες πληροφορίες που θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Η εταιρεία διοικείται αυτή τη στιγμή από συγκεκριμένους διευθυντές, που θέλουν να διατηρήσουν το συμβόλαιο με την Airbus «παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αρκετά στοιχεία που υποδεικνύουν ότι η υποχρέωση να πληρωθεί θα οδηγήσει την easyJet σε χρεοκοπία έως τον Δεκέμβριο του 2020» όπως επισημαίνει ο Στέλιος Χατζηιωάννου: «Το συνολικό κόστος ανέρχεται στα 4,5 δισεκατομμύρια λίρες, που η easyJet αδυνατεί να πληρώσει».

Μέσα στις συνθήκες αυτές ο Στέλιος Χατζηιωάννου επέλεξε το νησί των Σπετσών ως βάση του, τόσο για να συντονίζει τις επιχειρηματικές του ενέργειες, ξεκλέβοντας στιγμές για καλοκαιρινή χαλάρωση όσο και για να κάνει τη βάπτιση της κόρης, του Άριας. Το ιστιοφόρο σκάφος του, το «Άρια», δεσπόζει μπροστά από το Ποσειδώνιο, ξεχωρίζοντας από τις θαλαμηγούς που δένουν στην προβλήτα.

Ο Στέλιος Χατζηιωάννου και η Ιρλανδικής καταγωγής, σύζυγός του Όρλα έχουν προγραμματίσει τη βάπτιση της κόρης τους Άριας, το Σάββατο 29 Αυγούστου στον Άγιο Μάμα και τη δεξίωση στο Ποσειδώνιο. Νονές της Άριας θα είναι οι πρώτες της ξαδέλφες και πιο συγκεκριμένα, οι κόρες του Πόλυ Χατζηιωάννου, Εριέττα και Λιλιάνα και η κόρη της Κλέλιας Χατζηιωάννου, Άννα. 

ΠΗΓΗ: newmoney.gr

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο