Κύπρια καπετάνιος υποψήφια στα παγκόσμια βραβεία Power Play Awards

Η Interfusion Services Ltd (http://www.interfusionservices.com), ερευνητική εταιρεία πρωτοπόρος σε θέματα εφαπτόμενα με την έρευνα και την ανάπτυξη στους τομείς του αειφόρου τουρισμού, της αστικής κινητικότητας και της κλιματικής αλλαγής, καθώς και το UpCycle.Club (https://www.facebook.com/UpCycle.Club/) μια ανεξάρτητη δεξαμενή σκέψης (think-tank) που ασχολείται με την βιώσιμη ανάπτυξη στις σύγχρονες πόλεις,  ανακοινώνουν, την ανεξάρτητη και επιτυχή υποψηφιότητα της Καπετάνιου Ηρώ Γιδάκου-Γεωργίου, της πρώτης γυναίκας καπετάνιου στη Κύπρο, στα Παγκόσμια Βραβεία (Power Play Awards) της Exxon Mobil, για το τομέα του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) και συγκεκριμένα στη κατηγορία The Rising Star  - Εξαιρετικός Νέος Επαγγελματίας, που στοχεύει στην ανάδειξη αξιόλογων νέων γυναικών, έως και 35 ετών.
 
Τα Power Play Awards, αναπτύχθηκαν για να αναγνωρίσουν και να γιορτάσουν τα επιτεύγματα αξιόλογων επαγγελματιών και στοχεύουν στην υποστήριξη και στην ενδυνάμωση της αλυσίδας-αξίας ολοκλήρου του τομέα Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου ( ΥΦΑ).
 
Οι υποψηφιότητες για τα βραβεία έχουν κλείσει πλέον και ήδη οι οκτώ αξιόλογοι κριτές έχουν περιορίσει το εντυπωσιακό αριθμό υποψηφιοτήτων σε τέσσερις φιναλίστ για καθεμία από τις τρεις κατηγορίες του διαγωνισμού.
 
Η κοινότητα θα χρησιμεύσει ως ο ένατος κριτής και θα βοηθήσει στον προσδιορισμό των νικητών ρίχνοντας τις ψήφους τους.
 
Η Καπετάνιος Ηρώ Γιδάκου-Γεωργίου διαγωνίζεται στη κατηγορία The Rising Star - Εξαιρετικός Νέος Επαγγελματίας των βραβείων Power Play 2020:
 
The Rising Star - Εξαιρετικός Νέος Επαγγελματίας

Το Rising Star Award - Εξαιρετικός Νέος Επαγγελματίας θα αναγνωρίσει μια γυναίκα επαγγελματία, 35 ετών και κάτω, που ξεχωρίζει νωρίς στην καριέρα της στο τομέα του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ).  Δείχνει την επιμονή, το πάθος και τη θετική ενέργεια της μέσω των ήδη αξιοσημείωτων συνεισφορών της στον τομέα. Γνωστή σε συνάδελφους και μέντορες ως αναπόσπαστο κομμάτι της επόμενης γενιάς ηγεσίας στο τομέα του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου, είναι κάποια που πρέπει να παρακολουθήσει η παγκόσμια κοινότητα από κοντά.
 
Η Καπετάνιος Ηρώ Γιδάκου-Γεωργίου, λοιπόν, προκρίθηκε στους τέσσερις τελικούς φιναλίστ σε αυτό το παγκόσμιο βραβείο, σε αυτήν την αναδυόμενη αγορά και αυτή τη στιγμή εκπροσωπεί το μικρό μας νησιωτικό έθνος της Ανατολικής Μεσογείου, την Κύπρο, έναν επίδοξο παίκτη στο τομέα του Υγροποιημένου Φυσικού Αερίου (ΥΦΑ) ανά το παγκόσμιο. 

Η περίοδος online-ψηφοφορίας της κοινότητας, θα βοηθήσει στο καθορισμό του τελικού νικητή. Άνοιξε επίσημα χθες 27 Ιουλίου 2020 και κλείνει στις 8 Αυγούστου στις 06:59 π.μ. (τοπική ώρα). Η ανακοίνωση των νικητών αναμένεται όπως γίνει το Σεπτέμβριο του 2020. 

Προτείνουμε λοιπόν σε όλες και όλους όπως στηρίξουν την ανεξάρτητη υποψηφιότητά της Καπετάνιου Ηρώ Γιδάκου-Γεωργίου, καθώς αυτή η αξιόλογη νέα επαγγελματίας, πραγματικά λειτουργεί ως παράδειγμα προς μίμηση για τη χώρα μας. 

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί πως οι υπόλοιπες τρεις φιναλίστ στην κατηγορία The Rising Star - Εξαιρετικός Νέος Επαγγελματίας, προέρχονται από τη Νιγηρία, την Τουρκία και την Κίνα. 

Εν κατακλείδι, για ακόμη μια φορά, σας προσκαλούμε όλους όπως στηρίξετε την Καπετάνιο Ηρώ Γιδάκου-Γεωργίου με τη ψήφο σας, στο:
https://powerplayawards.awardsplatform.com/entry/vote/aVwkgkVB

 

Δειτε Επισης

Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής
Φοιτήτρια του ΤΕΠΑΚ κατέκτησε τη 2η θέση σε πανευρωπαϊκό διαγωνισμό
Χρίστος Ελληνίδης: Ο Κύπριος τεχνοκράτης στην Ε.Ε., φωνή της Ευρώπης σε όλες τις γλώσσες
Ο Πρύτανης του ΤΕΠΑΚ εξελέγη εξωτερικό μέλος του Συμβουλίου Διοίκησης του Ιονίου Πανεπιστημίου