Καμπανέλλας: Πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις προσφέρει η Κύπρος

InBusinessNews  28/07/2020 12:55
Καμπανέλλας: Πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις προσφέρει η Κύπρος

Καμπανέλλας: Πολλές ευκαιρίες για επενδύσεις προσφέρει η Κύπρος

InBusinessNews  28/07/2020 12:55
Μιλώντας στη ψηφιακή προώθηση της Κύπρου στο Χονγκ Κογνκ στο πλαίσιο του Invest Roadshow 2020 που φέτος πραγματοποιείται ψηφιακά σε 10 προορισμούς στο εξωτερικό ο CEO του Invest Cyprus Γιώργος Καμπανέλλας ανέδειξε τα πλεονεκτήματα  που διαθέτει η Κύπρος ως ελκυστικός επενδυτικός προορισμός για διάφορους τομείς της Οικονομίας, όπως επίσης και  προσέλκυσης εταιρειών διεθνών δραστηριοτήτων για να εγκαταστήσουν έδρα στην Κύπρο (headquartering).

RELATED ARTICLES

Ο κ. Καμπανέλλας στην παρέμβαση του έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τεχνολόγιας, τονίζοντας πως τα τελευταία χρόνια έχουν εγκατασταθεί στην Κύπρο 10 εταιρείες του κλάδου κάτι το οποίο έφερε νέες επενδύσεις καθώς δημιουργήθηκαν ανάγκες για νέους γραφειακούς χώρες.

Αναφέρθηκε επίσης στην έμφαση που δίνει η Κύπρος στην οπτικοακουστική βιομηχανία και στα κίνητρα που προσφέρει τα οποία προσέλκυσαν το ενδιαφέρον παραγωγών με έδρα το Hollywood. 

Υπογράμμισε παράλληλα πως υπάρχει ευκαιρία για να επενδύσει κάποιος στη Κύπρο μέσω της δημιουργίας ενός κινηματογραφικού στούντιο στο νησί.

Μίλησε επίσης για την ανοδική πορεία που ακολουθεί ο τομέας της εκπαίδευσης στην Κύπρο, ο οποίος κατάφερε σήμερα να προσελκύσει 40 χιλιάδες ξένους φοιτητές.

Τέλος αναφέρθηκε στις ευκαιρίες που υπάρχουν για επενδύσεις στον τομέα των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας