Νέα Cyprus Country Coordinator του INSOL Europe η διευθύντρια της CITR Κύπρου Ιρίνα Μίσκα

Ο ευρωπαϊκός σύνδεσμος επαγγελματιών αφερεγγυότητας, δικηγόρων αφερεγγυότητας και επαγγελματιών αναδιάρθρωσης, INSOL Europe, διόρισε πρόσφατα τη διευθύντρια της CITR Κύπρου κ. Ιρίνα Μίσκα, ως Cyprus Country Coordinator, μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης Μελών (Membership Development Committee), για το 2020-2022. 
 
Ο INSOL Europe στηρίζει την ανάκαμψη ευρωπαϊκών επιχειρήσεων και τη διαχείριση θεμάτων αφερεγγυότητας, διευκολύνοντας την ανταλλαγή πληροφόρησης και ιδεών μεταξύ μελών και σχετικών ευρωπαϊκών και διεθνών φορέων. Ως Country Coordinator, η κ. Μίσκα θα αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο μεταξύ του INSOL Europe και τοπικών συνδέσμων και επαγγελματιών αφερεγγυότητας στην Κύπρο, ενώ παράλληλα θα μπορεί να στηρίξει συμβουλευτικά εθνικούς νομοθέτες και εμπλεκόμενους φορείς σε θέματα αφερεγγυότητας, με βάση τις διεθνείς πρακτικές.
 
Ο πρόεδρος του INSOL Europe, Piya Mukherjee δήλωσε: «Καλωσορίζουμε την κ. Ιρίνα Μίσκα στην Επιτροπή Ανάπτυξης Μελών. Πιστεύουμε ότι η εμπειρία, τα προσόντα και η εξειδίκευσή της θα αποτελέσουν σημαντικό πλεονέκτημα για τη δουλειά μας, και προσβλέπουμε στη συνεργασία μαζί της για να ενισχύσουμε τους δεσμούς του INSOL Europe με σχετικούς φορείς στην Κύπρο.»
 
Από την πλευρά της η κ. Μίσκα ανέφερε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Επιτροπή Ανάπτυξης Μελών του INSOL Europe για την τιμή και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς το πρόσωπό μου. Ως επαγγελματίας αφερεγγυότητας, θεωρώ σημαντική τη δημιουργία σχέσεων και ενίσχυση της συνεργασίας μεταξύ τοπικών, ευρωπαϊκών και διεθνών επαγγελματιών, επιτρέποντας την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών, με στόχο την ανάπτυξη του τομέα μας και την ευημερία της επιχειρηματικής κοινότητας εντός και εκτός συνόρων.»
 
Η Ιρίνα Μίσκα είναι αδειοδοτημένη επαγγελματίας αφερεγγυότητας στη Ρουμανία και στην Κύπρο, με εκτενή εμπειρία στον τομέα. Σπούδασε στη Νομική Σχολή, "Babeş-Bolyai" University of Cluj-Napoca, και συνέχισε με Economic Sciences and Business Administration. Έχοντας δουλέψει ως Project Manager και Business Development Manager της CITR στη Ρουμανία, το 2018 ανέλαβε την ηγεσία του γραφείου της εταιρείας στην Κύπρο, με στόχο τη στήριξη αφερέγγυων ή προ-αφερέγγυων επιχειρήσεων έως ότου αυτές ανακάμψουν.
 
Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας σε υποθέσεις οικονομικής δυσπραγίας  και διαχείρισης κρίσεων, η CITR, μέλος του Ομίλου Impetum, στηρίζει εταιρείες και πιστωτές παρέχοντας ολοκληρωμένα εξατομικευμένα προγράμματα με στόχο την εξεύρεση της καλύτερης δυνατής λύσης για όλους τους εμπλεκόμενους. Η διεπιστημονική ομάδα της εταιρείας αξιοποιεί την εξειδίκευση που διαθέτει σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, και προσφέρει υπηρεσίες αναδιάρθρωσης, υπηρεσίες αφερεγγυότητας και συμβουλευτική σε θέματα ΜΕΔ, αλλά και πωλήσεις και διαχείριση περιουσιακών στοιχείων.

Δειτε Επισης

Απορρίφθηκε νέα αγωγή κατά της Δημοκρατίας για το κούρεμα
Αυθεντικό Πάσχα στο Cap St. Georges: Ξεχωριστός προορισμός-Μοναδικές εμπειρίες
Κλειστά τα γενικά καταστήματα την Πρωτομαγιά-Τι ισχύει για όσους εργαστούν
Αντώνης Ρούβας: Ηγετικός χρηματοπιστωτικός οργανισμός με ισχυρή παρουσία και στον ασφαλιστικό τομέα η Ελληνική
Εισαγωγή νέων Γραμματίων του Δημοσίου ύψους €25 εκατ. στο ΧΑΚ
Μείωση μετοχικού κεφαλαίου της Τρ. Κύπρου λόγω προγράμματος επαναγοράς ιδίων μετοχών-Η ανακοίνωση του ΧΑΚ
Τράπεζα Κύπρου: Ολοκλήρωσε με επιτυχία την έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους €300 εκατ.
Η Ελληνική για εξαγορά της CNP: Ορόσημο για την ενδυνάμωση των ασφαλιστικών δραστηριοτήτων της τράπεζας
Με επένδυση €180 εκατ. στα χέρια της Ελληνικής η CNP Cyprus-Αποκτά ηγετική θέση στην ασφαλιστική αγορά
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν