Στην Delfi Real Estate ο Γιώργος Εγγλέζος

Δελτίο Τύπου  09/06/2020 13:04
Στην Delfi Real Estate ο Γιώργος Εγγλέζος

Στην Delfi Real Estate ο Γιώργος Εγγλέζος

Δελτίο Τύπου  09/06/2020 13:04
Η Delfi Real Estate (“Delfi RE”), ενδυναμώνει την Ομάδα και υπηρεσίες της, εντάσσοντας τον κ. Γιώργο Εγγλέζο στην οικογένεια της ως Γενικό Διευθυντή.

RELATED ARTICLESΟ κ. Εγγλέζος έρχεται στην Delfi Real Estate με μακρά εμπειρία στον τομέα Ακινήτων, έχοντας εργαστεί σε μεγάλες εταιρείες στο χώρο όπως την Prime Property Group και Limassol Marina. Έχει ένα πολυσχιδές και ισχυρό υπόβαθρο και φέρει ευρύ πλούτο εμπειρίας σε εύρεση και πραγματοποίηση ιδιωτικών και εταιρικών διασυνοριακών συναλλαγών σε όλη την Νοτιοανατολική Ευρώπη και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και σε ανάπτυξη νέων επιχειρήσεων και επενδύσεων ακινήτων. Επίσης έχει ευρεία εμπειρία σε κρατικές μισθώσεις, διαχείριση και εκτίμηση ακινήτων και πολιτογραφήσεις μέσω επενδύσεων στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Το Συμβούλιο της Delfi Real Estate (“Delfi RE”) δήλωσε τα εξής: "Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον κ. Εγγλέζο στην οικογένεια μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η ηγετικές του ικανότητες αλλά και η εμπειρία και τεχνογνωσία του στον τομέα των ακινήτων, θα συμβάλουν σημαντικά στα σχέδια επέκτασης της Delfi Real Estate (“Delfi RE”), παρέχοντας λύσεις, πραγματική αξία και προοπτική για τους πελάτες μας. Απευθύνουμε ένα θερμό καλωσόρισμα στο κ. Εγγλέζο και να του ευχηθούμε καλή επιτυχία στο ταξίδι του μαζί μας".
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας