Μ.Κεραυνός: Καμία σκέψη για μείωση απολαβών

InBusinessNews  08/04/2020 10:07
Μ.Κεραυνός: Καμία σκέψη για μείωση απολαβών

Μ.Κεραυνός: Καμία σκέψη για μείωση απολαβών

InBusinessNews  08/04/2020 10:07

«Με ανησυχεί η καθυστέρηση στην ολοκλήρωση και η άμεση υλοποίηση των μέτρων. Η κίνηση της Κυβέρνησης για δανεισμό από τις αγορές τώρα είναι ορθή. Θα χρειαστούν ολες οι επιλογές, μέσα και εργαλεία στη φαρέτρα μας. Να υπάρχει όμως η ορθή προτεραιότητα στην εφαρμογή και ο αυστηρός αντικειμενικός έλεγχος. Χρειάζεται γενναία και γενναιόδωρη δημοσιονομική πολιτική από το κράτος», αναφέρει στη σελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην υπουργός Οικονομικών Μάκης Κεραυνός.

RELATED ARTICLES

Σύμφωνα με τον κ. Κεραυνό, πρέπει άμεσα να διοχετευτεί ρευστότητα στην πραγματική οικονομία, για να αποφευχθούν στο μέγιστο δυνατό βαθμό πτωχεύσεις επιχειρήσεων για να μην καταστραφεί η παραγωγική βάση της οικονομίας, να μην αυξηθεί η ανεργία με απολύσεις, να διατηρηθεί η αγοραστική δύναμη των εργαζομένων.

«Καμία σκέψη για μείωση απολαβών. Να έχουμε υπόψη ότι η οικονομία μας βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην κατανάλωση. Το δημόσιο χρέος θα ανεβεί, δεν πειράζει σε αυτή τη φάση. Να χτυπήσουμε το χέρι μαζί με άλλους στην ΕΕ, για να κινηθεί άμεσα, μπορεί και να μην κάνουν σκέψεις τώρα για μνημόνια. Πρώτα η υγεία και μετά η αξιοπρεπής διαβίωση των ανθρώπων», κατέληξε.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας