Nawaf Salameh: Βραβείο ‘’Total Business Magazine - Global Business Awards 2019’’

μαντική διάκριση, διεθνούς εμβέλειας, έλαβε ο Πρόεδρος του Ομίλου Alexandrion, Nawaf Salameh, ο οποίος βραβεύτηκε στο πλαίσιο των ‘’Global Business Awards 2019’’ του Total Business Magazine,  για την επιχειρησιακή στρατηγική που καθιέρωσε τον Όμιλο σε παγκόσμιο επίπεδο. Ο Nawaf Salameh είναι μια ηγετική προσωπικότητα, με στρατηγική σκέψη και όραμα, που πέτυχε να εδραιώσει στον Όμιλο Alexandrion έναν συνεχή αναπτυξιακό ρυθμό, διευρύνοντας τα πεδία δραστηριοποίησης, αλλά και το χαρτοφυλάκιο προϊόντων.  
Επενδύοντας στο σύγχρονο και δυναμικό προφίλ του Ομίλου, ο  Nawaf Salameh ανέπτυξε ένα δυναμικό στρατηγικό πλάνο, με δυναμικές που διευρύνθηκαν τόσο εμπορικά όσο και γεωγραφικά, θέτοντας τον Όμιλο Alexandrion ανάμεσα στους κορυφαίους του διεθνούς επιχειρηματικού χάρτη.

Ο Όμιλος Alexandrion είναι ο μεγαλύτερος εθνικός παραγωγός και διανομέας ποτών και κρασιών στη Ρουμανία ενώ έχει έντονη διεθνή δραστηριότητα διαθέτοντας γραφεία και αντιπροσωπείες στην Ρουμανία, τις ΗΠΑ, την Κύπρο και τη Βραζιλία. Ο Όμιλος είναι επίσης δραστήριος στον τομέα του τουρισμού.

Ο Nawaf Salameh, Πρόεδρος του Ομίλου Alexandrion, κατάγεται από τη Marmarita, μια πόλη που βρίσκεται στην "Κοιλάδα των Χριστιανών", στη Δυτική Συρία. Αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Carol Davila, στο Βουκουρέστι και αργότερα, το 2013, απέκτησε το διδακτορικό του στις Επιστήμες Άμυνας και Πληροφορικής στο Πανεπιστήμιο Εθνικής Άμυνας ‘’ Carol I’’. Το όραμά του συνίσταται στην κουλτούρα των υψηλών προδιαγραφών που βρίσκει εφαρμογή τόσο στα προϊόντα του Ομίλου Alexandrion όσο και στις σχέσεις που συνάπτει η επιχείρηση. 

‘’Είμαι περήφανος που παρέλαβα αυτό το βραβείο από ένα διεθνές περιοδικό το οποίο αναγνωρίζει τις προσπάθειες να τεθούμε επικεφαλής στην τοπική αγορά και να καταστούμε ένας παγκόσμιος παίκτης. Ο στόχος μας είναι όλες μας οι δραστηριότητες να είναι το ίδιο επιτυχείς και ο Όμιλος Alexandrion να καταστεί μια εταιρεία-ορόσημο για την παγκόσμια επιτυχία.’’, σημείωσε ο Nawaf Salameh.
Με ένα ακόμα βραβείο στη φαρέτρα του, ο Όμιλος Alexandrion αναδεικνύει την αξία της ολιστικής προσέγγισης σε σχέση με την ποιότητα που προσφέρεται στους πελάτες, κάτι που αποτελεί και ένα από τα βασικά στοιχεία της παγκόσμιας στρατηγικής του ομίλου η οποία συντονίζεται από τον Πρόεδρο του Ομίλου. Τα διεθνή βραβεία και οι διακρίσεις τεκμηριώνουν την πορεία του Ομίλου Alexandrion προς τη διασφάλιση περαιτέρω διείσδυσης στην αγορά, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο.
 
Τα βραβεία ‘’Global Awards 2019’’ από το ‘’Total Business Magazine’’ τιμούν ηγέτες του επιχειρηματικού τομέα από όλο τον κόσμο που ξεχωρίζουν και συμβάλλουν στη συνεχή ανάπτυξη των εταιρειών τους με τρόπο που να τις θέτουν πάντα μπροστά από τους ανταγωνιστές τους.

Σχετικά με τον Όμιλο Alexandrion:
Ο όμιλος είναι ηγέτης στον τομέα της παραγωγής και διανομής κρασιών και αλκοολούχων ποτών στη Ρουμανία και, από το 2017, είναι ο μοναδικός παραγωγός καθαρής βύνης (single malt) στη χώρα. Ο Όμιλος συγκροτήθηκε από τα Alexandrion Distilleries και τα SABER 1789 Distilleries, τα οποία από κοινού μετρούν 200 χρόνια δραστηριότητας στον τομέα των τοπικών ποτών. Μαζί, δημιούργησαν μια από τις πιο ισχυρές μάρκες της Ρουμανίας, γνωστής στο εσωτερικό της χώρας αλλά και διεθνώς για την ποιότητα και την τελειοποίηση του προϊόντος. Το portfolio προϊόντων της καταλαμβάνει όλες τις κατηγορίες ποτών που ζητά η αγορά, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών αλκοολούχων ποτών και διεθνών προϊόντων. Πέρα από την πληθώρα των επιλογών, τα πιο γνωστά προϊόντα είναι τα Alexandrion 5* και 7*, Alexandrion 100, περιορισμένη έκδοση που δημιουργήθηκε για τον εορτασμό της Εκατονταετηρίδας, το διάσημο Brâncoveanu brandy XO, VS και VSOP, το λικέρ φρούτων SABER Elyzia, το απόσταγμα φρούτων Zolmyr, η Vodka Kreskova, όπως επίσης και πολλά άλλα προϊόντα που έχουν εξασφαλίσει στην εταιρεία τη θέση του ηγέτη στην αγορά των ποτών και των παραδοσιακών ρουμανικών ποτών. Μάρκες υπό την ομπρέλα Alexander (Alexander Vodka, Alexander Lemon και Alexander Gin) αποκτήθηκαν το 2000. Ξεκινώντας από το 2018, ο Όμιλος επεξέτεινε τη δραστηριότητά του μέσω της απόκτησης άλλων 6 εταιρειών που συγκροτούν μια ξεχωριστή ενότητα εντός του ομίλου 

Δειτε Επισης

Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου