Νατάσα Πηλείδου: Στις Top 10 δυναμικές γυναίκες της Ναυτιλίας

InBusinessNews  13/12/2019 10:15
Νατάσα Πηλείδου: Στις Top 10 δυναμικές γυναίκες της Ναυτιλίας

Νατάσα Πηλείδου: Στις Top 10 δυναμικές γυναίκες της Ναυτιλίας

InBusinessNews  13/12/2019 10:15
Στην λίστα με τις Top 10 γυναίκες με την μεγαλύτερη επιρροή στην Παγκόσμια Ναυτιλία συμπεριλαμβάνεται η Υφυπουργός Ναυτιλίας Νατάσα Πηλείδου. Συγκεκριμένα, η Υφυπουργός περιλαμβάνεται στην λίστα Top 100 της Lloyd’s όπου ολοένα και περισσότερες γυναίκες κάνουν την εμφάνιση τους λόγω της επιρροής τους στους τομείς που δραστηριοποιούνται.

RELATED ARTICLESΣτην συμπερίληψη της κ. Πηλείδου στη λίστα, η Lloyd’s επισημαίνει πως βρίσκεται στο αξίωμα της υφυπουργού Ναυτιλίας της Κύπρου εδώ ένα χρόνο και συντονίζει την ανάπτυξη της ναυτιλιακής κοινότητας με μεγάλη επιτυχία.

Υπογραμμίζει πως η κ. Πηλείδου διορίστηκε στη θέση της τον Μάρτιο του 2018 μετά από αρκετά χρόνια προτροπών της ναυτιλιακής κοινότητας στην Κύπρο για ισχυρότερη παρουσία στην κυβέρνηση πέραν του Υπουργείου Μεταφορών, Επικοινωνιών και Δημοσίων Έργων.

Αναλαμβάνοντας τα καθήκοντα της, έθεσε σαν στόχο να διαφοροποιήσει το ναυτιλιακό σύμπλεγμα πέραν από τους αξιόπιστους διαχειριστές πλοίων και το μητρώο πλοίων, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα στην Ευρώπη από πλευράς χωρητικότητας.

Η κ. Πηλείδου καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτέλεσης των καθηκόντων της ως Υφυπουργού, ήταν πανταχού παρούσα σε συνέδρια και εκθέσεις της βιομηχανίας, διότι, σύμφωνα με τα όσα έχει η ίδια δηλώσει «πρέπει να είμαστε παρόντες στη συζήτηση. Οι άνθρωποι πρέπει να αισθάνονται ότι είμαστε στο χάρτη. Θα πρέπει να έχουμε άποψη».

Η επιρροή της ολοένα και αυξάνεται, σημειώνεται στο δημοσίευμα και υπογραμμίζει πως η Κύπρος φαίνεται να είναι σε αρκετά καλή θέση για να επωφεληθεί από αυτή την επιρροή.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας