Ταμίας του WISTA Cyprus η Μόνικα Πότσου

Η P & O Maritime Logistics (Cyprus), ως θερμός υποστηρικτής της γυναικείας επιχειρηματικότητας, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι η Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της κ. Μόνικα Πότσου διορίστηκε ως Ταμίας του Διεθνούς Γυναικείου Οργανισμού Ναυτιλίας και Εμπορίου (WISTA Cyprus), κατά τη διάρκεια της Ετήσιας Γενικής Συνέλευσης η οποία έλαβε χώρα στις 27 Νοεμβρίου 2019.

Η Μόνικα διορίστηκε ως Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της P & O Maritime Logistics (Cyprus) από το 2018, μετά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα του Ανθρώπινου Δυναμικού  τα τελευταία 12 χρόνια. Πριν από την πρόσληψη της στην P & O Maritime, η Μόνικα εργάστηκε για 7 χρόνια σε μια διεθνή εταιρεία παροχής υπηρεσιών πετρελαίου και φυσικού αερίου με έδρα τη Νορβηγία, καθώς και σε εταιρεία παροχής χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών για 2 χρόνια.

Η Μόνικα είναι μέλος της WISTA Κύπρου τα τελευταία 4 χρόνια. Το 2018 διορήστηκε για πρώτη φορά στο Διοικητικό Συμβούλιο ως Young Board Affiliate όπου και συνέχισε με την πρόσφατη εκλογή της να υπηρετήσει το Διοικητικό Συμβούλιο της WISTA Κύπρου από τη θέση του Ταμία, αποδεικνύοντας τη δέσμευσή της προς τον ναυτιλιακό κλάδο.

Μετά την επιτυχημένη πορεία της στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού, ο σημερινός ρόλος της Μόνικας αποτελεί ορόσημο στην επαγγελματική της καριέρα, προσδίδοντας μεγάλη αξία στην P & O Maritime.

Η P & O Maritime είναι μια διεθνής, πλοιοκτήτρια εταιρεία με έδρα το λιμάνι της Λεμεσού και η οποία απασχολεί 65 άτομα στα γραφεία της στην Κύπρο. Η εταιρεία απονεμήθηκε το 2016 μια παραχώρηση 25 ετών για την παροχή θαλάσσιων υπηρεσιών στο λιμάνι της Λεμεσού και ανέλαβε τις εργασίες τον Ιανουάριο του 2017. 

Εκ μέρους της P & O Maritime Logistics (Cyprus), ευχόμαστε στην κυρία Πότσου και τα νεοεκλεγέντα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της WISTA Κύπρου μια επιτυχημένη και παραγωγική πορεία, ενισχύωντας περαιτέρω τον ρόλο των γυναικών στην κυπριακή ναυτιλία.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή
AstroBank: Προς πώληση κατοικίες