Πανίκος Δημητριάδης: Να παραιτηθεί η Μαρικκού που τα Λεύκαρα

InBusinessNews  29/11/2019 08:18
Πανίκος Δημητριάδης: Να παραιτηθεί η Μαρικκού που τα Λεύκαρα

Πανίκος Δημητριάδης: Να παραιτηθεί η Μαρικκού που τα Λεύκαρα

InBusinessNews  29/11/2019 08:18
Νέες βολές κατά της κυβέρνησης και κυρίως κατά της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού εξαπέλυσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης.

RELATED ARTICLES


Ο κ. Δημητριάδης με ειρωνικό ύφος έκανε λόγο για απίστευτο θράσος από πλευράς κυβέρνησης και κάλεσε την Μαρικκού που τα Λεύκαρα να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες.

Αναλυτικά το τι έγραψε:

Απίστευτο θράσος!Που βρίσκεται η κ. Μαρικκού που τα Λεύκαρα να αναλάβει επιτέλους τις πολιτικές ευθύνες αυτής της κυβέρνησης; Η κ. Μαρικκού λοιπόν αντί να συμβουλεύσει την κ. υπουργό (Ζέτα Αιμιλιανίδου)  ότι πρέπει να ενημερώνεται και να βελτιώνει τις υπηρεσίες του υπουργείου της, να βεβαιώνεται ότι είναι επαρκώς στελεχωμένες από καλά καταρτισμένους διευθυντές και λειτουργούς, εξαφανίστηκε εκεί στα Λεύκαρα. Χωρίς την κ. Μαρικκού, τι να κάμει η καημένη η κ. υπουργός αφού κανένας άλλος δεν την ενημέρωνε για τις ευθύνες της;

Τεράστιες οι ευθύνες της κ. Μαρικκούς τα τελευταία 7 χρόνια, γιατί απέτυχε να συμβουλεύσει και τον πρόεδρο ότι τα διαβατήρια για «επενδυτές» και τα δώρα σε ντηβέλοπερς, οι πύργοι κτλ δεν είναι βιώσιμη ανάπτυξη, όπως δεν τον συμβούλευσε ότι δεν έπρεπε να αφήσει τα υπουργεία παιδείας και δικαιοσύνης να γίνουν έρμαια της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Άσε που ξέχασε κιόλας να εξηγήσει εκεί στον ΔΗΣΥ ότι η κυβέρνηση είναι δίκη τους τα τελευταία 7 χρόνια και συμπεριφέροντε ως να είναι ακόμα αντιπολίτευση.

Επιτέλους, που είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες να ζητήσουμε όλοι μαζί την παραίτηση της κ. Μαρικκούς, να δει μια άσπρη μέρα τούτος ο τόπος;
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας