Πανίκος Δημητριάδης: Να παραιτηθεί η Μαρικκού που τα Λεύκαρα

Νέες βολές κατά της κυβέρνησης και κυρίως κατά της υπουργού Εργασίας Ζέτας Αιμιλιανίδου, του Προέδρου της Δημοκρατίας και του Δημοκρατικού Συναγερμού εξαπέλυσε στον προσωπικό του λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρώην διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας Πανίκος Δημητριάδης.

Ο κ. Δημητριάδης με ειρωνικό ύφος έκανε λόγο για απίστευτο θράσος από πλευράς κυβέρνησης και κάλεσε την Μαρικκού που τα Λεύκαρα να αναλάβει τις πολιτικές ευθύνες.

Αναλυτικά το τι έγραψε:

Απίστευτο θράσος!Που βρίσκεται η κ. Μαρικκού που τα Λεύκαρα να αναλάβει επιτέλους τις πολιτικές ευθύνες αυτής της κυβέρνησης; Η κ. Μαρικκού λοιπόν αντί να συμβουλεύσει την κ. υπουργό (Ζέτα Αιμιλιανίδου)  ότι πρέπει να ενημερώνεται και να βελτιώνει τις υπηρεσίες του υπουργείου της, να βεβαιώνεται ότι είναι επαρκώς στελεχωμένες από καλά καταρτισμένους διευθυντές και λειτουργούς, εξαφανίστηκε εκεί στα Λεύκαρα. Χωρίς την κ. Μαρικκού, τι να κάμει η καημένη η κ. υπουργός αφού κανένας άλλος δεν την ενημέρωνε για τις ευθύνες της;

Τεράστιες οι ευθύνες της κ. Μαρικκούς τα τελευταία 7 χρόνια, γιατί απέτυχε να συμβουλεύσει και τον πρόεδρο ότι τα διαβατήρια για «επενδυτές» και τα δώρα σε ντηβέλοπερς, οι πύργοι κτλ δεν είναι βιώσιμη ανάπτυξη, όπως δεν τον συμβούλευσε ότι δεν έπρεπε να αφήσει τα υπουργεία παιδείας και δικαιοσύνης να γίνουν έρμαια της ξενοφοβίας και του ρατσισμού.

Άσε που ξέχασε κιόλας να εξηγήσει εκεί στον ΔΗΣΥ ότι η κυβέρνηση είναι δίκη τους τα τελευταία 7 χρόνια και συμπεριφέροντε ως να είναι ακόμα αντιπολίτευση.

Επιτέλους, που είναι οι αγανακτισμένοι πολίτες να ζητήσουμε όλοι μαζί την παραίτηση της κ. Μαρικκούς, να δει μια άσπρη μέρα τούτος ο τόπος;
 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα