Xαρούλα Αρκάδη: νέα συνέταιρος στην Grant Thornton

Με ιδιαίτερη χαρά, η Grant Thornton Κύπρου, καλωσόρισε την  Χαρούλα Αρκάδη, στην ομάδα της, ως συνέταιρο και επικεφαλή του νεοσύστατου τμήματος Compliance and Development. Η εξέλιξη αυτή στοχεύει στην ανάπτυξη του κύκλου των εργασιών του συμβουλευτικού οίκου, ενισχύοντας τη δυναμική του παρουσία στην Κύπρο.

Η Χαρούλα είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΑCCA), καθώς και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Έχει εκτενή επαγγελματική εμπειρία 25 χρόνων στο χώρο, ενώ διετέλεσε για 11 χρόνια ως Senior Practice Reviewer με το ACCA και ήταν υπεύθυνη για την εποπτεία των ελεγκτικών οίκων καθώς και των εταιρειών παροχής διοικητικών υπηρεσιών, εκ μέρους του ΣΕΛΚ, σε θέματα που αφορούν τον υποχρεωτικό έλεγχο και την παρεμπόδιση και καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου, Σταύρος Ιωάννου, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που η Χαρούλα επέλεξε την Grant Thornton ως τη νέα της επαγγελματική στέγη. Η τεχνογνωσία στον τομέα της εξειδίκευσής της, αλλά και οι αξίες που έχει σαν άνθρωπος, θα συμβάλλουν σημαντικά στην επίτευξη των στόχων και του οράματος της Εταιρείας, με επίκεντρο πάντοτε την ποιότητα στην παροχή των συμβουλευτικών υπηρεσιών και την ανάπτυξη των πελατών μας.».
 

Δειτε Επισης

Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος