«Γυναίκα Ηγέτης της Διεθνούς Ναυτιλίας» η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου

Η Δέσποινα Παναγιώτου Θεοδοσίου - Διευθύνουσα Σύμβουλος «Tototheo Maritime», βραβεύτηκε ως Γυναίκα Ηγέτης στη Διεθνή Ναυτιλία στα διεθνή βραβεία «Who is Who ». "Το βραβείο αυτό μου δίνει ιδιαίτερη χαρά καθώς σχετίζεται με τους δύο σημαντικότερους ρόλους της επαγγελματικής μου καριέρας – ως CEO της Tototheo Maritime και ως προέδρου της WISTA International.

Ο καθένας με διαφορετικές προκλήσεις και προτεραιότητες, αλλά θα ήθελα να πιστεύω ότι στη βάση τους συγκλίνουν στον πυρήνα της ναυτιλίας όπως αυτή διαμορφώνεται σήμερα, δηλ. στην εξέλιξή της σε ένα καινοτόμο και βιώσιμο τομέα που προσφέρει ίσες ευκαιρίες».

Τα διεθνή βραβεία «Who is Who » διοργανώθηκαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2019 στις 8 μ.μ., στο Περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου στο Σύνταγμα. Σκοπό έχουν την ανάδειξη των εξεχουσών Ελληνίδων και ενίσχυση της δημιουργίας, της ικανότητας και του ήθους τους σε Ελλάδα, Κύπρο και εξωτερικό. Οι νικητές επιλέγονται βάσει έρευνας που διεξάγεται από την ομάδα Who Is Who.

Το βραβείο – γλυπτό έχει επιμεληθεί, αποκλειστικά για την τιμητική εκδήλωση βράβευσης «WHO IS WHO International Awards Γυναίκες Ηγέτες» η διεθνούς φήμης, Ελληνίδα γλύπτρια Μαίρη Παπακωνσταντίνου και συμβολίζει τη «ΝΙΚΗ». 

Ο θεσμός βραβείων WHO IS WHO International Awards «Γυναίκες Ηγέτες» τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, της Γραμματείας Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), του Δήμου Αθηναίων, του Εθνικού Συμβουλίου Ελλάδος Ομίλων & Κέντρων για την UNESCO και του EAWC (Euro – American Women΄s Council).

Δειτε Επισης

Τράπεζα Κύπρου: Επιτυχές το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών-Τα συνολικά δικαιώματα ψήφου και το συνολικό κεφάλαιο
ΑΔΜΗΕ: Ενώπιον των ρυθμιστικών αρχών Ισραήλ και Κύπρου η μελέτη κόστους-οφέλους του GSI
Το νέο κατάστημα Starbucks στην Σταυρού άνοιξε τις πόρτες του-Έμφαση στην αισθητική και στη συνολική εμπειρία (photos)
Ένα «e-kalathi» στη μέγγενη της αγοράς που απογοήτευσε λιανέμπορους και καταναλωτές
Σώτος Τρικωμίτης: Μπάχαλο με τις χορηγίες για την ηλεκτροκίνηση, εξαντλήθηκαν σε μερικά δευτερόλεπτα
Το μεγαλύτερο deal της REMU, ο στόχος που ξεπέρασε και η επένδυση μαμούθ που ετοιμάζει η Columbia στο Secret Valley
Περισσότερα από 80 έργα κόστους άνω του €1 δις για την πόλη και επαρχία Λευκωσίας-Οι ανακοινώσεις Χριστοδουλίδη
Aqua Residences: Οικιστικοί πύργοι €40 εκατ. στην περιοχή των πρώην διυλιστηρίων Λάρνακας
Στα €551,2 εκατ. το πλεόνασμα της γενικής κυβέρνησης το πρώτο πεντάμηνο-Τα έσοδα και οι δαπάνες
Μ. Χριστοδουλίδης: Ψήφος εμπιστοσύνης στο ΧΑΚ και στην οικονομία η πρόθεση εισαγωγής μετοχών της Eurobank στο Χρηματιστήριο