Στο δυναμικό της EFFECT εντάχθηκε ο Ηλίας Μαγκαφάς

Δελτίο Τύπου  07/10/2019 11:25
Στο δυναμικό της EFFECT εντάχθηκε ο Ηλίας Μαγκαφάς

Στο δυναμικό της EFFECT εντάχθηκε ο Ηλίας Μαγκαφάς

Δελτίο Τύπου  07/10/2019 11:25

Μετά από πολυετή θητεία στο τμήμα Custody Services της EUROBANK Ελλάδας, ο Ηλίας Μαγκαφάς ανέλαβε από τις αρχές Οκτωβρίου 2019 τον ρόλο του Senior Consultant της EFFECT για την Ελλάδα και το Εξωτερικό.

RELATED ARTICLESO Ηλίας Μαγκαφάς αποτελεί έναν επαγγελματία με 20ετή, πολύτιμη εμπειρία και υψηλή τεχνογνωσία σε ολόκληρο το φάσμα εργασιών των Custody Services. Μέσα από θέσεις ευθύνης, μεταξύ των οποίων και η παροχή Custody Services σε Ξένους Θεσμικούς Επενδυτές έχει αναλάβει, αναδείξει και ενισχύσει την ψηφιακή υποστήριξη και την αυτοματοποίηση των ροών εργασιών στους τομείς των custody operations και της μετασυναλλακτικής βιομηχανίας. Επιπλέον, έχει διατελέσει Διευθυντής Εργασιών Θεματοφυλακής (Custody Operations Manager) στη EUROBANK Ελλάδας.

Η συνεργασία αποτελεί μέρος της στρατηγικής ανάπτυξης της EFFECT στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Με τον νέο του διευρυμένο ρόλο στην EFFECT, ο κος Μαγκαφάς θα συμβάλει σημαντικά στον ψηφιακό μετασχηματισμό και την οργάνωση των custody operations των Τραπεζών που συνεργάζονται με την EFFECT.

Η EFFECT προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις λογισμικού και συναφείς υπηρεσίες για τον χρηματοπιστωτικό τομέα. Οι λύσεις που προσφέρει η EFFECT καλύπτουν τους παρακάτω τομείς:  Private Banking & Wealth Management / Investment Funds Management/ Asset Management / Depositary Services / Custody Services / Robo Advisory / Family Offices και Brokerage Services.      

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας