Αγκαστινιώτης: Πρότυπο για τους νέους τεχνοκράτες ο Χρήστος Πατσαλίδης

Τον στενό συνεργάτη του, Χρήστο Πατσαλίδη, ο οποίος αφυπηρέτησε από το δημόσιο και από τη γενική διεύθυνση του Υπουργείου Οικονομικών, τίμησε για την προσφορά του στην επιχειρηματικότητα το ΚΕΒΕ.


Σε δείπνο που παρατέθηκε προς τιμήν του κ. Πατσαλίδη, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς τον Χρήστο Πατσαλίδη για την προσφορά σου, τονίζοντας μάλιστα ότι η σταδιοδρομία του στο Υπουργείο Οικονομικών θα πρέπει να αποτελεί πρότυπο για τους νέους τεχνοκράτες που θα διαχειριστούν το οικονομικό μέλλον αυτού του τόπου.

 

 

Εκ μέρους της Εκτελεστικής Επιτροπής, του Διοικητικού Συμβουλίου, των Τοπικών Επιμελητηρίων και όλων των μελών του ΚΕΒΕ, ο κ. Αγκαστινιώτης ευχαρίστησε τον κ. Πατσαλίλδη για όσα προσέφερε στην οικονομία και στον τόπο.

 

«Με τον Χρήστο μας συνδέουν πάρα πολλά, αφού από τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Υπουργείου Οικονομικών είχαμε πολύ στενές σχέσεις μαζί του.  Μέσα από αυτή την συνεργασία ο Χρήστος κέρδισε επάξια, όσον κανένας άλλος δημόσιος λειτουργός την εκτίμηση και τον σεβασμό μας», είπε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Αναφέρθηκε επίσης στο γεγονός ότι ειδικά τα τελευταία χρόνια της οικονομικής κρίσης και της ανάγκης να διαχειριστούμε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, ο κ. Πατσαλίδης αποδείχθηκε πολύτιμος και άξιος συνεργάτης για το ΚΕΒΕ.

 

 
 

«Μαζί καταρτίζαμε σχέδια για αντιμετώπιση της Τρόικας, μαζί αναλαμβάναμε πρωτοβουλίες για στήριξη της οικονομίας, μαζί σχεδιάζαμε την επόμενη μέρα του επιχειρείν», ανέφερε σχετικά ο κ. Αγκαστινιώτης.


Παράλληλα, ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης χαρακτήρισε τον Χρήστο Πατσαλίδη ήρεμο, ψύχραιμο, συνεργάσιμο και κυρίως τεκμηριωμένο τεχνοκράτη, ο όποιος βοήθησε πάρα πολύ τόσο στην ανάκαμψη της οικονομίας όσο και στη στήριξη των επιχειρήσεων. 

«Όπως του έγραψα στην πρόσφατη επιστολή μου: "Ο λόγος σου Χρήστο βαρύς και απέριττος ήταν πάντα σεβαστός και υπολογίσιμος.."», τόνισε εμφατικά προς τον κ. Πατσαλίδη ο κ. πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

 

 

Δειτε Επισης

Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame
Νέα καθήκοντα και διευθυντής τομέα ραδιοφώνου στο Alpha radio ο Παναγιώτης Όθωνος
HUMED: Η πρωτοπόρος εταιρεία δύο φοιτητών που βάζουν την Κύπρο ψηλά στον διεθνή χάρτη της οδοντιατρικής
Νέος COO της Intership ο Capt. Michael P. Elwert
E&G Economides LLC: Η Βιργινία Αδαμίδου προάγεται σε Συνέταιρο της Εταιρείας
Θλίψη ΠΕΟ για τον θάνατο του ΓΓ ΣΕΒΕΤΤΥΚ Χαράλαμπου Πρατσή
Η πολυσχιδής προσφορά του Αλέκου Γαβριηλίδη στην αρχιτεκτονική της Κύπρου
PASCAL International Education: Oλιστική ανάπτυξη των παιδιών και συνεχής ανάπτυξη στο επίκεντρο της στρατηγικής