My Perfect Summer: Πώς θα περάσει στις διακοπές ο Δημήτρης Δημητρίου

Ο Δημήτρης Δημητρίου, για φέτος το καλοκαίρι επέλεξε την Λήμνο, το Τρόοδος και τον Πρωταρά. Το πιο σημαντικό για τον ίδιο, είναι κατά την διάρκεια του καλοκαιριού να καθαρίζει το μυαλό του, ούτως ώστε να βάζει στόχους για τη νέα χρονιά, κάτι που το πετυχαίνει διαβάζοντας βιβλία. Οι αγαπημένες του παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις, είναι στο χωριό Κρήτου Μαρόττου της Πάφου, όπου περνούσε ατελείωτες ώρες με τα αδέλφια και ξαδέλφια του.
 
Ο βουλευτής Λευκωσίας και εκπρόσωπος τύπου του Δημοκρατικού Συναγερμού Δημήτρης Δημητρίου, αποκαλύπτει στο InBusinessNews πώς θα περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. 


Πώς θα περάσετε το καλοκαίρι σας;
Προσπαθώντας να ξεκουραστώ.  Πήγαμε ήδη για λίγες μέρες στη Λήμνο, με αφορμή τον γάμο αγαπημένων μας φίλων, είμαστε αυτές τις μέρες στο Τρόοδος και θα συνεχίσουμε και για λίγες μέρες στη θάλασσα, στον Πρωταρά.  Το σημαντικό, για μένα προσωπικά, είναι στις διακοπές να καταφέρω να καθαρίζω το μυαλό μου και να βάζω τους βασικούς στόχους για τη νέα χρονιά. Αυτό γίνεται συνήθως ταυτόχρονα με το διάβασμα βιβλίων.


Πώς είναι οι ιδανικές διακοπές για σας;
Αυτές που πραγματικά καταφέρνουν να με ξεκουράσουν. Τα τελευταία καλοκαίρια αυτό γίνεται στο βουνό, στο Τρόοδος. Μεταξύ ησυχίας, μυρωδιάς του πεύκου, ατελείωτων περιπάτων, απερίσπαστου διαβάσματος, καλής παρέας, ωραίου φαγητού και ποιοτικού ύπνου.


Ποιος είναι ο ιδανικός συνταξιδιώτης;
Μα ποιος άλλος από την οικογένειά μου. Η σύζυγος και η εφτάχρονη κόρη μας. Είναι οι μέρες που κατανοούμε, κάθε χρόνο, το πόσο μεγάλωσε η Αθηνά και το πόσο ωριμάζουμε εμείς. Είναι ίσως οι μοναδικές μέρες του χρόνου που τις περνάμε ολόκληρες μαζί. Και είναι αυτό από μόνο του ένα δεδομένο σημαντικό και ανεκτίμητο.  


Θα έχετε μαζί σας ηλεκτρονικό υπολογιστή;
Αν και πολύ θα ήθελα να μην τον έχω, θα τον έχω. Όχι τόσο γιατί έχω κάτι συγκεκριμένο να παραδώσω. Περισσότερο για να καλύψει τη δική μου ανασφάλεια πως αν χρειαστεί να γράψω μια ανακοίνωση για παράδειγμα, αυτό θα γίνει σε «συνθήκες γραφείου» στον υπολογιστή και όχι στο κινητό παρόλο που το αποτέλεσμα θα είναι το ίδιο.


Πόσο συχνά θα ελέγχετε τα emails σας;
Ακόμη μια ανασφάλεια και εθιστική πρακτική που θα προσπαθήσω να ελέγξω. Ιδανικά δύο με τρεις φορές τη μέρα. Στόχος. Για να δούμε αν θα τα καταφέρω…


Τι περιέχει η βαλίτσα σας;
Τα άκρως απαραίτητα και αρκετά βιβλία.


Ποια παιδική ανάμνηση διακοπών είναι η αγαπημένη σας;
Ανέμελες διακοπές με τα αδέλφια και τα ξαδέλφια στην Κρήτου Μαρόττου της Πάφου. Να χανόμαστε για ώρες στα χωράφια του χωριού και να παίζουμε δίχως αύριο.


Ποιο είναι το καλύτερο πιάτο που έχετε δοκιμάσει στις διακοπές σας;
Ως λάτρης του ούζου εκτιμώ πολύ τον «παρελκόμενο» μεζέ. Ο φρεσκότατος και φρεσκοτηγανισμένος γαύρος που συνόδευσε το ούζο μας στη Λήμνο το βράδυ μόλις φτάσαμε, είναι μέχρι σήμερα το καλύτερο πιάτο που έφαγα αυτό το καλοκαίρι.
 

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο