Γιώργος Γιατρού: Η καθημερινότητα στα Public δεν είναι μονότονη

InBusinessNews  08/08/2019 07:35
Γιώργος Γιατρού: Η καθημερινότητα στα Public δεν είναι μονότονη

Γιώργος Γιατρού: Η καθημερινότητα στα Public δεν είναι μονότονη

InBusinessNews  08/08/2019 07:35

H καθημερινότητα στα Public δεν είναι καθόλου μονότονη.

RELATED ARTICLES


Η ομάδα λειτουργεί σ’ ένα πολύχρωμο περιβάλλον, γεμάτο gadgets, βιβλία και δώρα, ενώ, έχοντας άμεση επαφή με το κοινό, ο store manager προσπαθεί να ικανοποιεί την κάθε του ανάγκη σε προϊόντα και σχετικές υπηρεσίες. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, στο κατάστημα της Λεμεσού, παρακολουθούν τις πωλήσεις κι έτσι βρίσκονται σε θέση να γνωρίζουν ποια προϊόντα πήγαν καλά και ποια όχι. Αυτά τα στοιχεία προωθούνται στα κεντρικά γραφεία και αφού αξιολογηθούν σε συνεργασία με το κατάστημα, θα δοθούν κατευθυντήριες γραμμές και θα προταθούν οι επόμενες ενέργειες. Στις καθημερινές αρμοδιότητες του store manager του Public Λεμεσού, Γιώργου Γιατρού περιλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, η συνεργασία με τους συναδέλφους και η ανατροφοδότηση, με στόχο τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και κατά συνέπεια της εξυπηρέτησης, έτσι ώστε ο καταναλωτής να φεύγει με χαμόγελο από το κατάστημα. 

Διαβάστε ακόμα: Η ενίσχυση σε κλίνες της τελευταίας δεκαετίας

Διαβάστε ακόμα: Τιμές Μαδρίτης στα ξενοδοχεία της Κύπρου
 
Μια σειρά από ικανότητες

«Για να ασκεί επαρκώς τα καθήκοντά του, ένας store manager θα πρέπει να διαθέτει μια σειρά διοικητικών και οργανωτικών ικανοτήτων, αλλά και να ενεργεί με βάση τις κατευθύνσεις που εξυπηρετούν το όραμα της εταιρείας», εκτιμά ο ίδιος, επισημαίνοντας ότι η επιμονή, η προσήλωση στον στόχο, η ευελιξία, η σωστή διαχείριση του χρόνου και των ανθρώπων θα πρέπει, επίσης, να συγκαταλέγονται στις αρετές του.  

Γνώση και εμπειρία
Θεωρεί σημαντική την καθημερινή και άμεση επαφή με την ομάδα του καταστήματος, η οποία γνωρίζει κατά πόσο η ροή της δουλειάς είναι ομαλή, αλλά και τις πιθανές προκλήσεις που χρήζουν αντιμετώπισης. Καθώς ο ίδιος έχει περάσει από όλες τις βαθμίδες της δουλειάς, είναι σε θέση να αναγνωρίζει τους προβληματισμούς κάθε μέλους της ομάδας και με την εμπειρία του να δίνει, όπου είναι δυνατόν, συμβουλές και λύσεις. 

Ευκαιρία για επιτυχία
«Τα Public προσφέρουν το ιδανικό περιβάλλον και τα απαραίτητα εχέγγυα ώστε ένας διευθυντής να χτίσει μια δυνατή ομάδα που θα φέρει θετικά αποτελέσματα», επισημαίνει, προσθέτοντας πως οι άνθρωποι που σε πλαισιώνουν αποτελούν σημαντικό στοιχείο για την επιτυχία, καθώς σου δίνουν την ευκαιρία να πετύχεις πράγματα και στόχους.

Public
Με έξι καταστήματα σε όλη την Κύπρο, επώνυμα προϊόντα και 9 εκατ. επισκέψεις το 2018 στα σημεία πώλησης και στο ηλεκτρονικό τους κατάστημα, τα Public προσφέρουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον καταναλωτή, προσηλωμένα στο retail του αύριο. Η αλυσίδα προϊόντων τεχνολογίας, ψυχαγωγίας και πολιτισμού, που ξεκίνησε από την Ελλάδα, βρίσκεται εδώ και 11 χρόνια στην Κύπρο, εξασφαλίζοντας πρωτιές και σημαντικό μερίδιο της αγοράς.

NUMBERS AND FIGURES 

Kωδικοί προϊόντων: 1.300.000, που αντιστοιχούν σε προϊόντα τεχνολογίας και πολιτισμού

Προσωπικό: 40 άτομα στο κατάστημα της Λεμεσού

Πελάτες: 1.700 άτομα  καθημερινώς

Το ρεπορτάζ δημοσιεύθηκε στο τεύχος Ιουλίου του περιοδικού IN Business

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας