Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Στεφάνου

InBusinessNews  01/08/2019 15:11
Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Στεφάνου

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Στεφάνου

InBusinessNews  01/08/2019 15:11

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 89 ετών ο επιχειρηματίας Νίκος Στεφάνου, επικεφαλής του ομίλου Φραγκούδης και Στεφάνου.

RELATED ARTICLES


Ο Νίκος Στεφάνου διακρίθηκε για την έντονη επιχειρηματική του δραστηριοποίηση η οποία μετουσιώθηκε σε σωρεία επιτυχημένων κινήσεων στον κλάδο επί πολλά συναπτά έτη.

Πατέρας τριών γιων γνωστών στο επιχειρείν, του Σώτου Στεφάνου, ιδιοκτήτη της Aeolos Travel, του Ερμή Στεφάνου, διευθύνοντος Συμβούλου της Primetel, καθώς και του Στέφανου Στεφάνου, director της Φραγκούδη και Στεφάνου, ο Νίκος Στεφάνου ανέλαβε επικεφαλής της εταιρείας Φραγκούδη & Στεφάνου τη δεκαετία του 1950. 
 
Διακρίθηκε μέσα από τη συμμετοχή σε σωρεία συμβουλίων αλλά και ως μέλος και πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου και Πρόεδρος του Παγκύπριου Ταμείου Προνοίας Λιμενεργατών Κύπρου.

Μέσα από αυτές τις επιχειρηματικές κινήσεις πριν αλλά κυρίως και μετά την εισβολή, έδωσε τη δυνατότητα ανάκαμψης του επιχειρηματικού πνεύματος στη χώρα, βοηθώντας στην αναβίωση φυσιολογικών προϋποθέσεων εργασίας.
 
Παράλληλα ο ίδιος διακρίθηκε προσωπικά μέσα από τη συμμετοχή σε σωρεία συμβουλίων αλλά και ως μέλος και πρόεδρος της Διοικούσης Επιτροπής του Συνδέσμου Ναυτικών Πρακτόρων Κύπρου και Πρόεδρος του Παγκύπριου Ταμείου Προνοίας Λιμενεργατών Κύπρου.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας