Κ. Χατζηστυλλής: Αποχωρεί από τη διεύθυνση του Mall of Cyprus

InBusinessNews  25/07/2019 16:57
Κ. Χατζηστυλλής: Αποχωρεί από τη διεύθυνση του Mall of Cyprus

Κ. Χατζηστυλλής: Αποχωρεί από τη διεύθυνση του Mall of Cyprus

InBusinessNews  25/07/2019 16:57
O γενικός του διευθυντής του του The Mall Of Cyprus, Κύπρος Χατζηστυλλής, αποχωρεί από τη διεύθυνση του γνωστού εμπορικού κέντρου, μετά από 10 χρόνια παρουσίας του. 

RELATED ARTICLES

 
Καθήκοντα γενικού διευθυντή του The Mall Of Cyprus αναλαμβανει προς το παρόν ο Γιώργος Πίσσης, παράλληλα με τα καθήκοντά του ως διευθυντής μάρκετινγκ.
 
Ο Κύπρος Χατζηστυλλής αναλαμβάνει τη θέση του Managing Director στο White Ice Group, μητρική εταιρεία των Vestprop Developers Ltd, η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα των ακινήτων και της Clickhouse Media. Η εταιρεία Clickhouse Media εξειδικεύεται σε όλο το φάσμα του διαδικτυακού marketing, εφαρμόζοντας τεχνικές και ακολουθώντας τάσεις μεγαλύτερων και πιο εξελιγμένων αγορών με στόχο το αποτέλεσμα να είναι πάντοτε το καλύτερο δυνατό για τους συνεργάτες της. Επίσης θα συμμετέχει σε μια  νέα εταιρεία, την 360TFM, η οποία θα προσφέρει Total Facility Management Services και Asset Management Services.
«Θεωρώ ότι με το έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό του Group και τις δικές μου εμπειρίες μπορούμε να εδραιωθούμε και σε αυτή την κατηγορία», αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Χατζηστυλλής, προσθέτοντας ότι το White Ice Group, ετοιμάζει μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση για την αγορά της Κύπρου, ένα φιλόδοξο project, για το οποίο περισσότερα θα ανακοινωθούν στο άμεσο μέλλον.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας