Ιστορίες δύναμης: «Εντελώς αιφνίδια, η 13χρονη Άντρεα άρχισε να χάνει την ακοή της»

Δελτίο Τύπου  07/06/2019 14:45
Ιστορίες δύναμης: «Εντελώς αιφνίδια, η 13χρονη Άντρεα άρχισε να χάνει την ακοή της»

Ιστορίες δύναμης: «Εντελώς αιφνίδια, η 13χρονη Άντρεα άρχισε να χάνει την ακοή της»

Δελτίο Τύπου  07/06/2019 14:45
Η ιστορία της Άντρεας Μάρκου είναι ακόμα μια συγκινητική «Ιστορία Δύναμης» που έρχεται στο φως ως συνέχεια της τελευταίας εκστρατείας της Ελληνικής Τράπεζας.

RELATED ARTICLES


Η πρώτη «Ιστορία Δύναμης» που είδαμε ήταν η Ιστορία του Γιώργου. Ενός ανθρώπου που αντιμετώπιζε σοβαρότατα κινητικά προβλήματα πάνω από 20 χρόνια και ζούσε καθηλωμένος στο αναπηρικό του καρότσι εδώ και 5 χρόνια. …

Όμως, η δύναμη της ψυχής του, η πίστη των ανθρώπων του σε αυτή και η συμβολή της Ελληνικής Τράπεζας στην αγορά του απαραίτητου εξοπλισμού τον βοήθησαν να κρατηθεί ψηλά.

Αυτή τη φορά έρχεται η Ιστορία της Άντρεας, για να μας ευαισθητοποιήσει και να μας εμπνεύσει. Ένα χαρούμενο έφηβο κορίτσι που είχε το τραγούδι πάντοτε στα χείλη της. Είτε στο σχολείο, είτε στην οικογενειακή ταβέρνα, είτε στα βουνά του Καλοπαναγιώτη όπου ζει, οι μελωδίες έβγαιναν πάντοτε αβίαστα από μέσα της, χαϊδεύοντας τα αυτιά όσων είναι εκεί. Αυτό μέχρι τη στιγμή που αιφνίδια το κορίτσι άρχισε να χάνει την ακοή του. Ο κόσμος της Άντρεας μέρα με την ημέρα γινόταν όλο και πιο βωβός … Πλέον δεν άκουγε κανείς τη μελωδική φωνή της, ούτε καν η ίδια. Παρόλα αυτά δεν έχασε τη δύναμή της, δεν το έβαλε κάτω και η οικογένειά της δεν έπαψε να πιστεύει σε αυτή. Η ιστορία της έφτασε στην Ελληνική Τράπεζα η οποία φρόντισε για την αγορά των απαραίτητων εξειδικευμένων ακουστικών φέρνοντας το τραγούδι της Άντρεας ξανά στα αυτιά όλων.

Δείτε την ιστορία της Άντρεας εδώ
 


Οι «Ιστορίες Δύναμης» που αναμένεται να δούμε από την Ελληνική Τράπεζα, έχουν στόχο να προβάλλουν τη δύναμη του κάθε ανθρώπου να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες της ζωής. Αρκεί ένας συνάνθρωπος μας να πιστέψει σε αυτούς.

Πίστεψε, λοιπόν, κι εσύ στη δύναμη κάποιου και βοήθησέ τον να πετύχει το ακατόρθωτο.

Η Ελληνική Τράπεζα θα συνεχίσει να δέχεται Προθέσεις Υποστήριξης έως και τις 30/06/2019 στο www.exeistidynami.com
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας