Η επιχειρηματική κοινότητα θρηνεί για τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα

InBusinessNews   15/05/2019 15:12
Η επιχειρηματική κοινότητα θρηνεί για τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Η επιχειρηματική κοινότητα θρηνεί για τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα

InBusinessNews   15/05/2019 15:12
Συντετριμμένη βρίσκει την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, η είδηση του θανάτου του Μιχαλάκη Ζαμπέλα, αφού η απώλεια αφορά ένα από τα πιο ενεργά, αναγνωρισμένα και πρωτοπόρα μέλη της. 

RELATED ARTICLES

  

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ανέφερε πως ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας ήταν ένας πεφωτισμένος άνθρωπος, ο πατέρας των επαγγελματικών υπηρεσιών της Κύπρου, «ο άνθρωπος που έβαλε την Κύπρο στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και την ανέδειξε».

Εξέχων μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας και του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) για χρόνια, ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας ήταν ο ιδρυτής και ο εμπνευστής του μεγαλύτερου ελεγκτικού οίκου της Κύπρου σε Κύπρο και Ελλάδα, μας σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Ήταν ένας άνθρωπος παγκοσμίου ακτινοβολίας, με παγκόσμια αναγνώριση και με τεράστια αγάπη για τη τέχνη, σημείωσε ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.
«Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας δεν ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ήταν και ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε και έδωσε πολλά στην τέχνη, εξού και το Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα, το οποίο έχει κάνει κάτι μοναδικό, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους».
Το ΚΕΒΕ θα τον θυμάται και θα τον τιμά πάντοτε, για τη τεράστιά του προσφορά στον τόπο, μας είπε καταληκτικά ο κ. Αγκαστινιώτης, προσθέτοντας ότι είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.
 
Πλούσια προσφορά στα επιχειρηματικά δρώμενα
«Ο Αείμνηστος Μιχαλάκης Ζαμπέλας ως επιχειρηματίας υπήρξε ενεργό Μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), με πλούσια προσφορά στα επιχειρηματικά δρώμενα. Ο Μιχαλάκης ως Δήμαρχος Λευκωσίας παρείξε σημαντικό έργο αλλά και ως άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες είχε ουσιαστική συμβολή στην Κοινωνία. Αιωνία του η Μνήμη», είναι το μήνυμα που στέλνει από τη πλευρά του, μέσω του InBusinessNews, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Γιώργος Πέτρου.
 
Ο ΣΕΛΚ τον έχει τιμήσει ως μία εξέχουσα προσωπικότητα
Ως Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το χαμό ενός ιδρυτικού μέλους μας και πρώην Προέδρου του ΣΕΛΚ, αλλά και ενός από τα πιο ενεργά μέλη μας μέχρι και τη τελευταία του πνοή, δήλωσε στο InBusinessNews ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ, Μάριος Σκανδάλης, εκφράζοντας, παράλληλα, θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

Ο κ. Σκανδάλης μας σημείωσε ότι ο ΣΕΛΚ έχει ήδη τιμήσει τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα, ως μία εξέχουσα προσωπικότητα, σε Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν από κάποια χρόνια.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας