Η επιχειρηματική κοινότητα θρηνεί για τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα

Συντετριμμένη βρίσκει την επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, η είδηση του θανάτου του Μιχαλάκη Ζαμπέλα, αφού η απώλεια αφορά ένα από τα πιο ενεργά, αναγνωρισμένα και πρωτοπόρα μέλη της.    

Μιλώντας στο InBusinessNews, ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ, Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης, ανέφερε πως ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας ήταν ένας πεφωτισμένος άνθρωπος, ο πατέρας των επαγγελματικών υπηρεσιών της Κύπρου, «ο άνθρωπος που έβαλε την Κύπρο στον τομέα των επαγγελματικών υπηρεσιών και την ανέδειξε».

Εξέχων μέλος του ΔΣ του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λευκωσίας και του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ) για χρόνια, ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας ήταν ο ιδρυτής και ο εμπνευστής του μεγαλύτερου ελεγκτικού οίκου της Κύπρου σε Κύπρο και Ελλάδα, μας σημείωσε ο Πρόεδρος του ΚΕΒΕ.

Ήταν ένας άνθρωπος παγκοσμίου ακτινοβολίας, με παγκόσμια αναγνώριση και με τεράστια αγάπη για τη τέχνη, σημείωσε ο Χριστόδουλος Αγκαστινιώτης.
«Ο Μιχαλάκης Ζαμπέλας δεν ήταν απλά ένας επιχειρηματίας, ήταν και ένας άνθρωπος ο οποίος αγαπούσε και έδωσε πολλά στην τέχνη, εξού και το Μουσείο Τεχνών Λουκίας και Μιχαλάκη Ζαμπέλα, το οποίο έχει κάνει κάτι μοναδικό, έχει βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους».
Το ΚΕΒΕ θα τον θυμάται και θα τον τιμά πάντοτε, για τη τεράστιά του προσφορά στον τόπο, μας είπε καταληκτικά ο κ. Αγκαστινιώτης, προσθέτοντας ότι είναι δυσαναπλήρωτο το κενό που αφήνει.
 
Πλούσια προσφορά στα επιχειρηματικά δρώμενα
«Ο Αείμνηστος Μιχαλάκης Ζαμπέλας ως επιχειρηματίας υπήρξε ενεργό Μέλος της Ομοσπονδίας Εργοδοτών & Βιομηχάνων (ΟΕΒ), με πλούσια προσφορά στα επιχειρηματικά δρώμενα. Ο Μιχαλάκης ως Δήμαρχος Λευκωσίας παρείξε σημαντικό έργο αλλά και ως άτομο με ιδιαίτερες ευαισθησίες είχε ουσιαστική συμβολή στην Κοινωνία. Αιωνία του η Μνήμη», είναι το μήνυμα που στέλνει από τη πλευρά του, μέσω του InBusinessNews, ο Πρόεδρος της ΟΕΒ, Γιώργος Πέτρου.
 
Ο ΣΕΛΚ τον έχει τιμήσει ως μία εξέχουσα προσωπικότητα
Ως Σύνδεσμος Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για το χαμό ενός ιδρυτικού μέλους μας και πρώην Προέδρου του ΣΕΛΚ, αλλά και ενός από τα πιο ενεργά μέλη μας μέχρι και τη τελευταία του πνοή, δήλωσε στο InBusinessNews ο Πρόεδρος του ΣΕΛΚ, Μάριος Σκανδάλης, εκφράζοντας, παράλληλα, θερμά συλλυπητήρια προς την οικογένεια του Μιχαλάκη Ζαμπέλα.

Ο κ. Σκανδάλης μας σημείωσε ότι ο ΣΕΛΚ έχει ήδη τιμήσει τον Μιχαλάκη Ζαμπέλα, ως μία εξέχουσα προσωπικότητα, σε Ετήσια Γενική Συνέλευση που πραγματοποιήθηκε πριν από κάποια χρόνια.
 
 

Δειτε Επισης

Global Chief Transformation Officer της Ogilvy ο Αντώνης Κόχειλας-Ποια τα νέα του καθήκοντα
Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα