Ελληνική: Η Κίκη Παπαδοπούλου στη Διεύθυνση Διεθνούς Τραπεζικής

InBusinessNews  08/05/2019 14:15
Ελληνική: Η Κίκη Παπαδοπούλου στη Διεύθυνση Διεθνούς Τραπεζικής

Ελληνική: Η Κίκη Παπαδοπούλου στη Διεύθυνση Διεθνούς Τραπεζικής

InBusinessNews  08/05/2019 14:15
Tο διορισμό της Κικής Παπαδοπούλου στη θέση της Γενικής Διευθύντριας Διεθνούς Τραπεζικής γνωστοποίησε μέσα από μήνυμα του στο προσωπικό, ο Ανώτατος Εκτελεστικός Διευθυντής της Ελληνικής Τράπεζας, Ιωάννης Μάτσης.

RELATED ARTICLES

 
Η κ. Παπαδοπούλου θα αναλάβει τα νέα της καθήκοντα από τις 23 Μάϊου 2019, αποφορτίζοντας τον Γιώργο Καραγιώργη, ο οποίος κατέχει τόσο τη διεύθυνση διεθνούς τραπεζικής όσο και του τομέα ιδιωτών.
 
Η Κική Παπαδοπούλου προσλήφθηκε αρχικά στην Ελληνική Τράπεζα τον Απρίλιο του 2015 όπου μέχρι και τη μεταφορά της στην APS Debt Servicing Cyprus Ltd, κατείχε τις θέσεις Γενικής Διευθύντριας Διεύθυνσης Επιχειρήσεων καθώς και Γενικής Διευθύντριας Διεύθυνσης Διαχείρισης Καθυστερήσεων Ομίλου. Από τον Ιούνιο του 2017 και μέχρι πρότινος κατείχε τη θέση της Country Manager APS Debt Servicing Cyprus Ltd, μέσω της οποίας διαχειρίστηκε με επιτυχία τη μείωση των Μη Εξυπηρετούμενων Δανείων της Ελληνικής Τράπεζας.
 
Όπως τονίζει ο κ. Μάτσης, η συνεισφορά της κ. Παπαδοπούλου στην εύρυθμη λειτουργία της νέας εταιρείας υπήρξε καταλυτική
 
Κλείνοντας το μήνυμα του, ο κ. Μάτσης ευχαριστεί τον Γιώργο Καραγιώργη για την επιτυχή διαχείριση της διεύθυνσης διεθνούς τραπεζικής τα τελευταία τρία χρόνια, τα οποία, όπως αναφέρει  υπήρξαν πολύ δύσκολα λόγω της τεράστιας προσπάθειας της τράπεζας για την ελαχιστοποίηση των κινδύνων.
 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας