Μάριος Λουκαΐδης: Αποχωρεί από τη CTC μετά από 25 χρόνια

O Μάριος Λουκαΐδης, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ του τόπου με βαρύνουσα θέση στο λιανικό εμπόριο, αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της CTC, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 25 χρόνων στην εταιρεία. 
 
Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο InBusinessNews, αποχωρεί από τον Όμιλο στα τέλη Ιουνίου, κατόπιν συναινετικής απόφασης μεταξύ των δύο μερών.
«Όλα έχουν ένα κύκλο, αφήνω πίσω μου 25 και πλέον πετυχημένα χρόνια στον όμιλο, φεύγω ικανοποιημένος, αφήνω μια εταιρεία στο υψηλότερο σκαλοπάτι στον τομέα της και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
O Μάριος Λουκαΐδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στον κλάδο των Φυσικομαθηματικών και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με μεταπτυχιακό στη Μαθηματική Λογική.
 
Μετά από 12 χρόνια στον τομέα της Πληροφορικής σε διάφορες θέσεις, το 1994 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην CTC-Argosy. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της CTC τα έτη 2000-2014 και, μέσα από τον ρόλο του αυτό, διετέλεσε σε διάφορα πόστα σε συμβούλια εταιρειών τα οποία συνδέονται με τον όμιλο, όπως αυτό του Προέδρου του Δ.Σ. στη CTC-ARI (εμπορικά καταστήματα αεροδρομίων), στη Cyprus Airport F&B (εστιατόρια στα αεροδρόμια) κι επίσης μέλος των Δ.Σ. στις ΗΟΒ και Scandia. Το 2014 ανάλαβε ως CEO, CTC FMCG Logistics and Distribution.
 
Υπήρξε πρόεδρος του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης (ΦΕΔ), Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ) και του ομίλου Toastmasters. Υπήρξε Πρόεδρος του ECR Cyprus από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019 και, για 20 σχεδόν χρόνια, Πρόεδρος της ΕΕΕΤ (Επιτροπή Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης).
 

Δειτε Επισης

Ντέμης Χασάμπης: Ο Κύπριος που κατέκτησε το Νόμπελ και την κορυφή της τεχνητής νοημοσύνης
Επίτιμος Διδάκτορας του Πανεπιστημίου Frederick ο διακεκριμένος Καθηγητής Jeffrey Sachs
Tariff(α)s εκ πεποιθήσεως…Η φιλοσοφία και κοινωνικοοικονομική θεώρηση πίσω από το φορολογικό κρεσέντο του Τραμπ
Τιμητική διάκριση στην Ελλάδα για τον Ε/κ επιχειρηματία και συγγραφέα Δρ. Δημήτριο Ζάμπογλου
Η Χριστίνα Πέτρου εκπροσωπεί την Κύπρο στη Milan Design Week
ΤΕΠΑΚ: Βράβευση ερευνήτριας Δρ. Πηνελόπης Κωνσταντίνου στα Βραβεία Έρευνας του ΙδΕΚ
Theo Paphitis: Το success story, το Dragon’s Den και η κατάκτηση της κορυφής του λιανεμπορίου
Η Ευαγγελίτσα Τσουλόφτα η πρώτη γυναίκα πρόεδρος του ISHCCO-Τιμή για το ΕΤΕΚ
Ο Χάρης Χατζησάββας COO της Astras Group of Companies και Astras Oncology Network
Global Leader ο Δημήτρης Σκουρίδης-Ανάμεσα στους κορυφαίους 100 διεθνείς ηγέτες για το έτος 2025