Μάριος Λουκαΐδης: Αποχωρεί από τη CTC μετά από 25 χρόνια

O Μάριος Λουκαΐδης, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ του τόπου με βαρύνουσα θέση στο λιανικό εμπόριο, αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της CTC, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 25 χρόνων στην εταιρεία. 
 
Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο InBusinessNews, αποχωρεί από τον Όμιλο στα τέλη Ιουνίου, κατόπιν συναινετικής απόφασης μεταξύ των δύο μερών.
«Όλα έχουν ένα κύκλο, αφήνω πίσω μου 25 και πλέον πετυχημένα χρόνια στον όμιλο, φεύγω ικανοποιημένος, αφήνω μια εταιρεία στο υψηλότερο σκαλοπάτι στον τομέα της και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
O Μάριος Λουκαΐδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στον κλάδο των Φυσικομαθηματικών και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με μεταπτυχιακό στη Μαθηματική Λογική.
 
Μετά από 12 χρόνια στον τομέα της Πληροφορικής σε διάφορες θέσεις, το 1994 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην CTC-Argosy. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της CTC τα έτη 2000-2014 και, μέσα από τον ρόλο του αυτό, διετέλεσε σε διάφορα πόστα σε συμβούλια εταιρειών τα οποία συνδέονται με τον όμιλο, όπως αυτό του Προέδρου του Δ.Σ. στη CTC-ARI (εμπορικά καταστήματα αεροδρομίων), στη Cyprus Airport F&B (εστιατόρια στα αεροδρόμια) κι επίσης μέλος των Δ.Σ. στις ΗΟΒ και Scandia. Το 2014 ανάλαβε ως CEO, CTC FMCG Logistics and Distribution.
 
Υπήρξε πρόεδρος του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης (ΦΕΔ), Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ) και του ομίλου Toastmasters. Υπήρξε Πρόεδρος του ECR Cyprus από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019 και, για 20 σχεδόν χρόνια, Πρόεδρος της ΕΕΕΤ (Επιτροπή Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης).
 

Δειτε Επισης

Paul Sies: Μετά την αποχώρηση από Cyprus Airways, αναλαμβάνει CEO στην Journey Mentor
Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο