Μάριος Λουκαΐδης: Αποχωρεί από τη CTC μετά από 25 χρόνια

InBusinessNews  27/03/2019 15:39
Μάριος Λουκαΐδης: Αποχωρεί από τη CTC μετά από 25 χρόνια

Μάριος Λουκαΐδης: Αποχωρεί από τη CTC μετά από 25 χρόνια

InBusinessNews  27/03/2019 15:39
O Μάριος Λουκαΐδης, ένας από τους κορυφαίους μάνατζερ του τόπου με βαρύνουσα θέση στο λιανικό εμπόριο, αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της CTC, κλείνοντας έτσι έναν κύκλο 25 χρόνων στην εταιρεία. 

RELATED ARTICLES

 
Όπως ο ίδιος επιβεβαίωσε, μιλώντας στο InBusinessNews, αποχωρεί από τον Όμιλο στα τέλη Ιουνίου, κατόπιν συναινετικής απόφασης μεταξύ των δύο μερών.
«Όλα έχουν ένα κύκλο, αφήνω πίσω μου 25 και πλέον πετυχημένα χρόνια στον όμιλο, φεύγω ικανοποιημένος, αφήνω μια εταιρεία στο υψηλότερο σκαλοπάτι στον τομέα της και αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 
O Μάριος Λουκαΐδης είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Λονδίνου στον κλάδο των Φυσικομαθηματικών και του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης με μεταπτυχιακό στη Μαθηματική Λογική.
 
Μετά από 12 χρόνια στον τομέα της Πληροφορικής σε διάφορες θέσεις, το 1994 ανέλαβε καθήκοντα γενικού διευθυντή στην CTC-Argosy. Διετέλεσε Διευθύνων Σύμβουλος της CTC τα έτη 2000-2014 και, μέσα από τον ρόλο του αυτό, διετέλεσε σε διάφορα πόστα σε συμβούλια εταιρειών τα οποία συνδέονται με τον όμιλο, όπως αυτό του Προέδρου του Δ.Σ. στη CTC-ARI (εμπορικά καταστήματα αεροδρομίων), στη Cyprus Airport F&B (εστιατόρια στα αεροδρόμια) κι επίσης μέλος των Δ.Σ. στις ΗΟΒ και Scandia. Το 2014 ανάλαβε ως CEO, CTC FMCG Logistics and Distribution.
 
Υπήρξε πρόεδρος του Φορέα Ελέγχου Διαφήμισης (ΦΕΔ), Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου (ΣΔΚ) και του ομίλου Toastmasters. Υπήρξε Πρόεδρος του ECR Cyprus από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι και τον Ιανουάριο του 2019 και, για 20 σχεδόν χρόνια, Πρόεδρος της ΕΕΕΤ (Επιτροπή Ελέγχου Έρευνας Τηλεθέασης).
 

Σχετικά Άρθρα

Σχολιάστε την Είδηση
Πίσω στην αρχή της σελίδας