Βράβευση Παναγιώτη Παπαφιλίππου στην ARTOZA 2019

Δελτίο τύπου  07/03/2019 11:20
Βράβευση Παναγιώτη Παπαφιλίππου στην ARTOZA 2019

Βράβευση Παναγιώτη Παπαφιλίππου στην ARTOZA 2019

Δελτίο τύπου  07/03/2019 11:20
Η ARTOZA είναι από τις ισχυρότερες και πιο εξειδικευμένες εκθέσεις στην Ελλάδα. Εδώ και 29 χρόνια πρωταγωνιστεί στο μέλλον των επιχειρήσεων του κλάδου της Αρτοποιίας και της Ζαχαροπλαστικής. Όπως κάθε δύο χρόνια, έτσι και φέτος έγινε η πλατφόρμα για τις πλέον σημαντικές εμπορικές επαφές και συμφωνίες, διευρύνοντας την τεράστια αναγνωρισιμότητά της και τη δύναμή της, προσελκύοντας στελέχη και ιδιοκτήτες από χιλιάδες επιχειρήσεις της Αρτοποιίας, της Ζαχαροπλαστικής, του Παγωτού αλλά και από τη μαζική εστίαση γενικότερα. 

RELATED ARTICLES

 
Όλοι οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία από τις πιο σημαντικές και συγκινητικές στιγμές της 16ης έκθεσης ARTOZA 2019: την τιμητική βράβευση σε έναν δικό μας άνθρωπο, τον κ. Παναγιώτη Παπαφιλίππου.  Παραλαμβάνοντας το βραβείο του από τον κ. Στέργιο Πιτσιόρλα, Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομίας & Ανάπτυξης, δήλωσε αποφασισμένος να συνεχίσει να αφιερώνει τη ζωή του στην πρόοδο της Γαστρονομίας της Ελλάδας και της Κύπρου, τονίζοντας ότι στόχος όλων μας πρέπει να είναι να αγκαλιάσουμε πραγματικά τον απόδημο Ελληνισμό.
 
Ο κ. Παπαφιλίππου υπήρξε από τους πρωτεργάτες στη δημιουργία της έκθεσης ARTOZA, συμβάλλοντας καθοριστικά στην τεράστια και δυναμική εξέλιξή της.
 
Μέχρι και σήμερα συνεργάζεται με απόλυτη επιτυχία με ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς της Ελλάδας, αντιπροσωπεύοντας το ΚΕΒΕ (Κυπριακό Εμπορικό Βιομηχανικό Επιμελητήριο) σε  Πανευρωπαϊκά αλλά και σε Παγκόσμια συνέδρια ζαχαροπλαστικής, αφού είναι μέλος του τα τελευταία 30 χρόνια, υπηρετώντας το πιστά από διάφορες θέσεις.
 
Η βράβευση του κου Παπαφιλίππου αντικατοπτρίζει την πολύχρονη και καθοριστική δράση του στον εμποροβιομηχανικό τομέα, την πλούσια και αδιάλειπτη κοινωνική παρουσία και το έργο του.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας