Grant Thornton Κύπρου: Δήμητρα Γυψιώτου και Δημήτριος Χιουρέας οι νέοι συνέταιροι

Από την 1η Ιανουαρίου 2019, η διεθυντική ομάδα της Grant Thornton Κύπρου ενισχύθηκε με δύο νέους συνεταίρους, την Δήμητρα Γυψιώτου και τον Δημήτριο Χιουρέα. 

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Grant Thornton Κύπρου, Σταύρος Ιωάννου,  δήλωσε: «Στην Grant Thornton επενδύουμε σε νέους ανθρώπους και ανταμείβουμε την αφοσιώσή τους. Η Δήμητρα και ο Δημήτρης γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενό τους, κατέχουν τις απαραίτητες προσωπικές δεξιότητες και έχουν δουλέψει σκληρά τα τελευταία χρόνια, βγάζοντας ασπροπρόσωπους εμάς αλλά και την ομάδα τους. Καλή αρχή στο νέο τους ρόλο». 

Δήμητρα Γυψιώτου
Η Δήμητρα κατέχει πτυχίο Λογιστικής πανεπιστημίου του Ηνωμένου Βασιλείου και είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΑCCA) από το 2004, καθώς και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ). Έχει εκτενή επαγγελματική εμπειρία 15 χρόνων, στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών, ως επικεφαλής, από την ένταξη της στην εταιρεία το 2007, στη διεξαγωγή ελέγχων, μεγάλων εγχώριων εταιρειών, εισηγμένων σε χρηματιστήρια και μη, καθώς και πολυεθνικών εταιρειών. Η εμπειρία της εκτείνεται μεταξύ άλλων, στους κλάδους διαφόρων βιομηχανιών, υγείας, υπηρεσιών, εμπορίου καθώς και οργανισμών Δημοσίου Δικαίου.
 

 

Δημήτριος Χιουρέας
Ο Δημήτριος εργάστηκε για αρκετά χρόνια σε ελεγκτικό οίκο με έδρα το Λονδίνο. Είναι μέλος της Ένωσης Πιστοποιημένων Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (FCCA) καθώς και του Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου (ΣΕΛΚ) με πολυετή θητεία στις επιτροπές του συνδέσμου διατελώντας χρέη αντιπροέδρου, γραμματέα και μέλους. Εντάχθηκε στην Grant Thornton Κύπρου το 2009, στο τμήμα ελεγκτικών υπηρεσιών και έκτοτε έχει αναλάβει σημαντικό αριθμό διεθνών και εγχώριων έργων συμπεριλαμβανομένων της παροχής ελεγκτικών υπηρεσιών σε τομείς όπως ο κατασκευαστικός, το εμπόριο, διαδικτυακές, επενδυτικές, χρηματοοικονομικές και επαγγελματικές υπηρεσίες κ.ά. δημοσίου και ιδιωτικού συμφερόντων. Είναι ο επικεφαλής Ποιότητας της Grant Thornton Κύπρου και μέλος της διεθνής ομάδας διασφάλισης ποιότητας και ποιοτικού ελέγχου της Grant Thornton International Ltd

 

 

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame