Ο Ανδρέας Νεοκλέους στο πηδάλιο της CYTA

InBusinessNews  29/11/2018 09:32
Ο Ανδρέας Νεοκλέους στο πηδάλιο της CYTA

Ο Ανδρέας Νεοκλέους στο πηδάλιο της CYTA

InBusinessNews  29/11/2018 09:32

Τον Ανδρέα Νεοκλέους επέλεξε του ΔΣ της CYTA, για τη θέση του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή του Οργανισμού. 

RELATED ARTICLES

Σύμφωνα με πληροφορίες του InBusinessNews, o κ. Νεοκλέους συγκέντρωσε εφτά ψήφους από το εννιαμελές Διοικητικό Συμβούλιο του Οργανισμού, έναντι 2 ψήφων του νυν αναπληρωτή, ανώτατου Γενικού Διευθυντή, Μιχάλη Αχιλλέως.

Σημειώνεται ότι η απόφαση του ΔΣ της Cyta θα προωθηθεί στο Υπουργικό Συμβούλιο, για επικύρωση του διορισμού. Από πλευράς της η CYTA, αν και επιβεβαιώνει ότι έλαβε απόφαση για την πλήρωση της θέσης του Ανώτατου Εκτελεστικού Διευθυντή, εντούτοις δεν επιβεβαιώνει το όνομα του επιτυχόντα, εν όψει της σχετικής έγκρισης του διορισμού από το Υπουργικό.

Ο Οργανισμός προτίθεται να ενημερώσει σχετικά του υποψηφίους, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας και συνεπώς δεν αναμένεται να κάνει οποιαδήποτε αναφορά στο θέμα.

Ο κ. Νεοκλέους είναι κάτοχος Μaster στη Μηχανολογία και διδακτορικού στον τομέα των τηλεπικοινωνιών από το Imperial College London.

Διετέλεσε, μεταξύ άλλων, Ανώτερος Τεχνικός Αναλυτής στην Goldman Sachs, Senior Account Manager της εταιρείας Ericsson και Director of Business and Customer Experience της εταιρείας MTN στην Κύπρο.

Το 2015 εργοδοτήθηκε από την εταιρεία IBSCY Ltd, ως Διευθύνων Σύμβουλος, ενώ στη συνέχεια ίδρυσε την εταιρεία Xperology.

Από το 2017 μέχρι σήμερα ο κ. Νεοκλέους εργάζεται στην εταιρεία Demstar Business Solutions, στη θέση του Διευθυντή Επιχειρηματικών Υπηρεσιών.

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας