Η Δρ. Στυλιανή Κροκιδά στην ακαδημαϊκή ομάδα του CIM

Δελτίο τύπου  08/10/2018 18:30

Η Δρ. Στυλιανή Κροκιδά στην ακαδημαϊκή ομάδα του CIM

Δελτίο τύπου  08/10/2018 18:30
Το CIM ανακοινώνει ότι στα πλαίσια της συνεχούς αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών και με σκοπό την διατήρηση της ποιοτικής τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που παρέχει τα τελευταία 40 χρόνια, έχει προχωρήσει σε πρόσληψη της  Δρ. Στυλιανής Κροκιδά σαν μόνιμο ακαδημαϊκό προσωπικό (Limassol). 

RELATED ARTICLES


 
Η Δρ. Στυλιανή Κροκιδά είναι κάτοχος διδακτορικού τίτλου από το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Τα ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στον τομέα της Χρηματοοικονομικής με έμφαση στη Συμπεριφορική Χρηματοοικονομική. Η ερευνά της έχει δημοσιευθεί σε διεθνή ακαδημαϊκά περιοδικά όπως το International Review of Financial Analysis και παρουσιαστεί σε διεθνή συνέδρια. Έχει εργαστεί ως ειδικός επιστήμονας διδασκαλίας και ερευνητικός συνεργάτης στο Τμήμα Εμπορίου, Χρηματοοικονομικών και Ναυτιλίας του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου. Κατά τη διάρκεια των διδακτορικών της σπουδών ολοκλήρωσε πρακτική άσκηση ενός έτους στην Τράπεζα της Ελλάδος.
 
Η ακαδημαϊκή ομάδα του CIM υπόσχεται την συνέχιση της ποιοτικής εκπαίδευσης και ανάδειξης των ηγετών του αύριο, καθώς και την προαγωγή της Κύπρου ως Διεθνές Εκπαιδευτικό Κέντρο. 
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας