Στην Europa Donna Κύπρου ο Αδάμος Ασπρής

InBusinessNews  28/09/2018 15:46
Στην Europa Donna Κύπρου ο Αδάμος Ασπρής

Στην Europa Donna Κύπρου ο Αδάμος Ασπρής

InBusinessNews  28/09/2018 15:46
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση, η Europa Donna Κύπρου ανακοινώνει την ένταξη του κ. Αδάμου Ασπρή στο δυναμικό του Οργανισμού. Ο κ. Ασπρής αναλαμβάνει τη θέση του Εκτελεστικού Διευθυντή της Europa Donna Κύπρου, από την 1η Οκτωβρίου 2018. 

RELATED ARTICLES


Ο κ. Αδάμος Ασπρής κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο στη Διπλωματία, με ειδίκευση στον τομέα των διαπραγματεύσεων, από το Πανεπιστήμιο του Leicester, όπως επίσης και δύο πτυχία, ένα στη Δημοσιογραφία και ένα στην Επικοινωνία - Δημόσιες Σχέσεις, από το Πανεπιστήμιο του Birmingham. 
 
Διετέλεσε Διευθυντής Επικοινωνίας της Hermes Airports και Εκπρόσωπος Τύπου των αεροδρομίων της Κύπρου από το 2007 μέχρι πρότινος, έχοντας την ευθύνη ενημέρωσης του κοινού, τόσο για θέματα που άπτονταν της καθημερινής λειτουργίας των αερολιμένων Λάρνακας και Πάφου, όσο και για περιπτώσεις κρίσεων. 
 
Εργάστηκε για αρκετά χρόνια ως δημοσιογράφος σε τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, ενώ διατηρεί άριστες σχέσεις με το δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου και τα ΜΜΕ. 
 
Διαθέτει επίσης αξιοσημείωτη εμπειρία και εμπλοκή στα κοινά, ενώ το 2014 συμμετείχε στις ενδοκοινοτικές διαπραγματεύσεις που διεξάγονταν στο Αεροδρόμιο Λευκωσίας, στο πλαίσιο των συναντήσεων Ε/Κ και Τ/Κ κομμάτων για το Κυπριακό. 
 
Η Europa Donna Κύπρου καλωσορίζει τον κ. Ασπρή στον Οργανισμό και του εύχεται καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας