E. Χαραλάμπους: Kαθήκοντα Senior Brand Manager στην Senaga Trading

Καθήκοντα Senior Brand Manager ανέλαβε πρόσφατα η Έλενα Χαραλάμπους στην Senaga Trading Ltd, εταιρία προώθησης και πώλησης ποτών. 

Η Έλενα Χαραλάμπους θα ηγηθεί του τμήματος μάρκετινγκ της εταιρίας. Το χαρτοφυλάκιο αποτελείται από την ABinbev, την μεγαλύτερη εταιρία παραγωγής  μπυρών στον κόσμο με brands τις Stella Artois, Hoegaarden και Leffe.  

Το χαρτοφυλάκιο της Senaga Trading απαρτίζεται επίσης από εκλεκτά κρασιά όπως το  consortium Οινοποιείων Gruppo Italiano Vini, Κτήμα Παυλίδης, Γαία Οινοποιητική, και Αποσταγματοποιεία – Οινοποιεία Τσιλιλή.

Παράλληλα η γκάμα του οργανισμού περιλαμβάνει επιλεγμένα premium spirits όπως το γνωστό Σκωτσέζικο Daffy’s gin, τα κορυφαία Liqueur και Syrups του ομίλου Marie Brizard, τα διεθνής γνωστά ελληνικά Roots premium liqueurs.

Με αφοσίωση στον καταναλωτή και τις σημερινές του ανάγκες, η Senaga Trading συμβάλει στην ενίσχυση της ομάδας της, με καταξιωμένα στελέχη με στόχο την επιτυχή εδραίωση καθώς και ενδυνάμωση της εταιρίας στην κυπριακή αγορά. 

Η Έλενα Χαραλάμπους καλείται να συμβάλει στο όραμα και την στρατηγική κατεύθυνση του οργανισμού με στόχο την ενίσχυση και ανάπτυξη της πορείας του.  

Η Έλενα Χαραλάμπους  διαθέτει πολυετή εμπειρία στον χώρο της Διαφήμισης, Επικοινωνίας και του Μάρκετινγκ και ειδικότερα στον τομέα των FMCG’s προϊόντων όπου δραστηριοποιείται η Senaga Trading. Να αναφέρουμε ότι είναι κάτοχος πτυχίου Κοινωνικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου σε Εταιρική Επικοινωνία και Δημόσιες Σχέσεις στο Business School University of Leeds, αλλά και  κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου MBA (Διοίκηση Επιχειρήσεων) στο CIM

Δειτε Επισης

The Landmark Nicosia: Το νέο Spa και οι εγκαταστάσεις Fitness & Wellness του ξενοδοχείου (pics)
Αντίστροφη μέτρηση για 16α ΙΝ Βusiness Awards-Ολοκληρώνεται στις 4 Απριλίου η διαδικασία ψηφοφορίας
Υποχωρεί το κατασκευαστικό κόστος-Τα οικοδομικά υλικά με τις μεγαλύτερες μειώσεις
Λιανικό εμπόριο: Ελπίδες στην άμεση απασχόληση ξένων εργαζομένων-Κλειδί οι φοιτητές
Τα ESG και τι αλλάζει για τις εταιρείες η διατραπεζική αξιολόγηση-Οι νέες τους υποχρεώσεις
«Αυτή η Κυβέρνηση δεν θα ακολουθήσει πολιτικές που οδήγησαν την Κύπρο στα κοινωνικά παντοπωλεία»
Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Κεραυνός... on fire: «Πολιτικές που άφησαν καμένη γη και κούρεμα-Δεν είναι κανείς σε θέση να μας δώσει μαθήματα»
Βάζει πίεση για τον φορολογικό μετασχηματισμό ο Χριστοδουλίδης-Η πρόοδος του έργου και τα επόμενα βήματα
Πέντε μέτρα στήριξης με κόστος 35,3 εκατομμύρια ευρώ-Πόσοι και ποιοι επωφελούνται