Ε. Παπαδόπουλος: Νέος Group Marketing Manager της P&P Ice Cream

Ο Εύρος Παπαδόπουλος είναι ο νέος Group Marketing Manager του P&P Ice Cream Group. Ανέλαβε τα καθήκοντά του εδώ και μία εβδομάδα, για όλες τις εταιρείες του ομίλου, την Παγωτά Παπαφιλίππου & Πατισερί Παναγιώτη Ice Cream, την La Patisserie Panayiotis και την P&P Ice Cream Entertainment.

Ο Εύρος εργάζεται εδώ και 23 χρόνια στην αγορά των FMCGs, ενώ η τελευταία του θέση ήταν στο Alexandrion Group, το οποίο δραστηριοποιείται πλέον περισσότερο στο εξωτερικό. «Η νέα αυτή θέση ήταν μια πρόκληση για τη συνέχιση της καριέρας μου», τόνισε στο INBusinessnews.com. Και πρόσθεσε: «Μιλάμε για μια υγιή εταιρεία κι αυτό φαίνεται από τα 53 χρόνια ζωής της. Το κλίμα μέσα στην εταιρεία είναι πολύ θετικό και βοηθά στην πρόοδο. Τέλος, έχει πάρα πολλές προοπτικές τόσο στην κυπριακή αγορά όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Αυτοί είναι και οι τρεις δυνατοί λόγοι για τους οποίους είμαι εδώ».
 
Διαβάστε ακόμα: Β2Kapital: Κι άλλες εξαγορές δανείων το 2018

Μιλώντας για τους στόχους του από τη νέα του θέση, ανέφερε πως είναι αλληλένδετοι με την εταιρεία κι αυτοί αφορούν στη διατήρηση της πρωτιάς στην κυπριακή αγορά, στην περαιτέρω ενδυνάμωσή της στην αγορά της Κύπρου κι επέκτασή της σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Επιπλέον, παραμένει όπως είπε, στο κομμάτι τoυ «make people happy». «Είναι ένα σλόγκαν που υιοθέτησα πρόσφατα, αφού προσφέρουμε τη χαρά της απόλαυσης μέσα από το παγωτό», τόνισε. 

Στόχος είναι να μεγαλώσει η ομάδα, ώστε να συμβάλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στη διατήρηση της ποιότητας. «Η ποιότητα είναι η σημαία της εταιρείας, κάτι που πάντα ήταν αρχή των ιδρυτών της. Εκπτώσεις στην ποιότητα δεν κάνουμε ποτέ», σημείωσε. Μιλώντας για τις προσφορές, αυτές θα συνεχιστούν είπε, ενώ προτεραιότητα είναι να λειτουργήσουν κι άλλες παγωταρίες, με την μέθοδο franchise, πάντα με τη σωστή παρουσία του brand. 
 
Διαβάστε ακόμα: Τα νέα, ανακαινισμένα δωμάτια του Hilton Park

Δειτε Επισης

Με τον Σταυρό του Τάγματος Αξίας της Γερμανίας τιμήθηκε ο Καθηγητής Νικόλαος Ζαμπόγλου
Παρασημοφόρηση του επίτιμου Προξένου του Βελγίου Μάριου Ε. Λανίτη από το βελγικό κράτος
Danos Group: Νέος Chief Marketing Officer ο Κυριάκος Κοιλιάρης
Δρ. Τριαντάφυλλος Στυλιανόπουλος: Ο Κύπριος ερευνητής που εξασφάλισε €2,5 εκ. επιχορήγηση από την Ε.Ε.
Μάριος Γιωργούδης: Η επόμενη μέρα της αποχώρησης από τη θέση του γενικού διευθυντή του TechIsland
Ξάνθος Σαρρής: Ένας μεγάλος επιχειρηματίας, ηγέτης, και άνθρωπος
Ο Κύπριος Hassabis που διαπρέπει στον τομέα του AI και έγινε... ιππότης στο Ηνωμένο Βασίλειο
Φεύγει από τη NAGA μετά από δέκα χρόνια o Ben Bilski-Προχωρά σε νέα εγχειρήματα
Το Foody αποκτά νέο Managing Director στην Κύπρο
Η Μαριάννα Χατζηαντωνίου εκτελεστική αντιπρόεδρος στην Energame