K. Ιωάννου: Ποιος είναι ο νέος υπουργός Υγείας

Τον επιχειρηματία Κωνσταντίνο Ιωάννου επέλεξε ο Νίκος Αναστασιάδης για να αναλάβει το δύσκολο πόστο του υπουργού Υγείας σε μία περίοδο που η πρακτική εφαρμογή της αυτονόμησης των νοσοκομείων και η εφαρμογή του ΓεΣΥ θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή.

Ο Κωνσταντίνος Ιωάννου είναι ιδρυτής και Διευθύνων σύμβουλος στην εταιρεία C.C. Coffee Company, η οποία κατέχει τα δικαιώματα χρήσης των Gloria Jean’s Coffees International στην Κύπρο και η οποία διαθέτει 12 καταστήματα.

Είναι γιος του γνωστού ορθοπεδικού και πρώην προέδρου του ΠΙΣ δρ. Νίκου Ιωάννου.

Επίσης, από το 1997 είναι ιδρυτής, Σύμβουλος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της IMH, οι υπηρεσίες της οποίας περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media,καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου. Η IMH εκδίδει τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, και , επίσης, διαχειρίζεται το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και το portal REPORTER (www.reporter.com.cy).

Προηγουμένως διετέλεσε διευθυντής στην Autoland Finance and Investment και διευθύνων σύμβουλος στην Real Time Hospitality Intelligence, εταιρεία παροχής πληροφοριών στον ξενοδοχειακό κλάδο στις ΗΠΑ. 

Είναι απόφοιτος του English School και σπούδασε στο Manchester School of Management, UMIST, U.K.με ειδίκευση στην λογιστική και μάρκετινγκ.

Κατέχει επίσης μεταπτυχιακό με τιμητική διάκριση από το School of Hotel Administration, SC Johnson Business School - Cornell University, USA στον τομέα Management in Hospitality MMH.

Προχώρησε επίσης στη συγγραφή και δημοσιοποίηση σειράς εκθέσεων και αναλύσεων σε σχέση με τον τουριστικό και ξενοδοχειακό τομέα. 

Δειτε Επισης

Φιλελεύθερο ανά την Ευρώπη το ωράριο των καταστημάτων-Τι κατέδειξε έρευνα της Βουλής
Νίκος Χριστοδουλίδης: Σε αναπτυξιακή τροχιά με ακόμη πιο θετικές προοπτικές για το μέλλον η οικονομία της Κύπρου
Κερδίζουν από τους ενοικιαστές τους Mall of Cyprus και Mall of Engomi
Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Ψήφος εμπιστοσύνης στο θεσμικό πλαίσιο της Κύπρου η έκθεση της MONEYVAL
Μοναδικές οικιστικές επιλογές σε όλη την Κύπρο από την Altamira Real Estate
Στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού IN Business: IN Business Awards-16 χρόνια επιβραβεύουμε το επιχειρείν
«Ανάβει» το παράνομο εμπόριο αντί να σβήνει το τσιγάρο η υψηλή φορολογία(έρευνα)
Κωνσταντίνος Πετρίδης: Εθνικό όπλο που δεν πρέπει να παραχωρηθεί η χαμηλή φορολογία
Σε αυτούς τους τομείς και επαγγέλματα θα μπορούν να εργαστούν φοιτητές από τρίτες χώρες-Δείτε το διάταγμα
Ικανοποίηση Λευκωσίας για την έκθεση προόδου της Moneyval-Η αταλάντευτη προσήλωση της Κυβέρνησης